Din mäklare i Borås

Mäklarhuset BoråsBesöksadress

Druveforsvägen 15 C 504 33 Borås

Målsättningen har aldrig varit att sälja mest, utan att sälja bäst. Med facit i hand leder det ena till det andra.

När våra kunder vinner - vinner vi!

Vi fokuserar på det vi brinner för – att hitta den bästa lösningen för just dig. Varje dag i varje enskild affär. Målsättningen är att erbjuda en mäklartjänst som både vi och våra kunder kan vara stolta över.

Vi är riktigt duktiga på att sälja bostäder. Det är vi trygga med att säga. På vårt kontor arbetar några av Borås populäraste mäklare och tillsammans har vi över 40 års branscherfarenhet.

Årligen mäter Svenskt Kvalitetsindex (SKI) kundnöjdhet bland köpare och säljare. Resultatet i årets undersökning visar att Mäklarhuset får höga betyg och är bäst bland de namngivna aktörerna i fastighetsmäklarbranschen.

När vi blickar tillbaka kan vi konstatera att rekommendationer och återkommande kunder är lite av vårt signum. Nöjda kunder leder till fler kunder och genom den visionen har vi byggt upp vårt varumärke.

Anlitar du oss kan du vara trygg i att vi kommer göra allt i vår makt för att du också ska bli en vinnare!

Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en tryggare och mindre krånglig plats för våra kunder. Så om du ska köpa eller sälja din bostad - gör det enkelt för dig och kontakta någon av våra noggranna och engagerade mäklare. Vi erbjuder dig en heltäckande modern mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder.

Mäklaruhset Borås

Hitta till oss


Mäklarhuset Borås Druveforsvägen 15 C 504 33 Borås

Öppettider


Mån-Fre 09.00-17.00

Letar du en mäklare i Borås?


Våra mäklare har mångårig erfarenhet av bostadsaffärer i Borås. Boka din kostnadsfria värdering redan idag.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Kontakta din lokala mäklare i Borås idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig. Varmt välkomna till Mäklarhuset Borås!


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.