Erica Sundqvist - mäklare i Borås

Jag är född och uppvuxen i Sjuhärad och bor nu, tillsammans med min sambo och vår son i en villa utanför Länghem. Som "lantis" älskar jag att vara ute i naturen, oavsett om det är genom att dona i trädgården eller att motionera i olika slags former.

-

2012 påbörjade jag min utbildning till fastighetsmäklare och har sedan examen arbetat på Mäklarhuset där jag trivs som fisken i vattnet! Under 2019 gjorde jag ett val och ändrade inriktning genom att istället börja assistera de andra mäklarna. Rollen som spindeln i nätet passar mig utmärkt - här kan vi tillsammans skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Erica Sundqvist, assistent / mäklare i Borås
Erica Sundqvist

Assistent / Fastighetsmäklare

Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.