Erica Sundqvist - mäklare i Borås

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (27 omdömen)

Jag är född och uppvuxen i Sjuhärad och bor nu, tillsammans med min sambo och vår katt, en halvtimme utanför Borås i ett samhälle som heter Månstad. Min fritid spenderar jag gärna med vänner och familj där vi kan göra allt ifrån att laga mat tillsammans som att ta en runda på cykeln.

Valet att bli mäklare

2012 påbörjade jag min utbildning till fastighetsmäklare och har sedan examen arbetat på Mäklarhuset där jag trivs väldigt bra. Valet att bli mäklare grundade sig i glädjen att träffa nya människor men också i att kunna hjälpa till i en av livets största affärer. Mina ledord är trygghet och noggrannhet och nyckeln till en lyckad bostadsaffär tror jag är lyhördhet och kommunikation.

-

Jag ser fram emot att höra ifrån er och att vi tillsammans kan skapa den bostadsaffär ni önskar!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Erica Sundqvist Assistent / Fastighetsmäklare
Erica Sundqvist

Assistent / Fastighetsmäklare / Föräldraledig

Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Borås