Norra Sjöbogatan 59

Norra Sjöbogatan 59


Sjöbo— Borås

Norra Sjöbogatan 59Sjöbo— Borås

Ljus gavellägenhet med balkong i västerläge!

Välkomna till Norra Sjöbogatan 59 och denna gavellägenhet om 2 ROK, en halvtrappa upp i huset. En genomgående ljus lägenhet med fönster i tre väderstreck och med balkong i västerläge. Lägenhetens 57 kvm är fördelade på hall, sovrum, ett rymligt kök, badrum samt vardagsrum med utgång till den härliga balkongen.

Här bor du strax intill busshållsplats och endast få minuters bilväg ifrån både Knalleland och centrum. På gångavstånd finner du grönområden och Öresjö med badplats. Även nära till Sjöbo Torg med bland annat mataffär, pizzeria, postombud, apotek, vårdcentral, bibliotek, grundskola m.m.

Varmt välkommen att anmäla er på visning!


Boarea
57 kvm
Avgift
3 555 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-10-10

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Norra Sjöbogatan såldes av oss 2018-10-10. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Norra Sjöbogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.