Ripbärsvägen 21 / Dalsjöfors / Borås

Stort parhus för hela familjen med bostadsrättsform

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
119 kvm
Avgift
5 570 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-13
Bostaden är såld!

Denna parhus på ripbärsvägen såldes av oss 2019-08-13. Se alla våra försäljningar i Dalsjöfors samt även på ripbärsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Dalsjöfors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva detta parhus med bostadsrättsform i barn och naturvänliga Dalsjöfors. Bostaden består av ett rymligt kök och vardagsrum, tre sovrum, tvättstuga, två badrum och två altaner. Med dubbla altaner kan du smidigt välja om du vill ha sol eller skugga och på altanens framsida kan du hålla koll när barnen leker på lekplatsen precis brevid.

Här bor du med gångavstånd till skola, förskola, mataffär, vårdcentral och badplats samtidigt som du har bra kommunikationer in mot centrala Borås.

Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Dalsjöfors

Ca 13 km sydost om Borås finns samhället Dalsjöfors - en mycket trevlig ort belägen utmed Stora Dalsjön.

Skolor

I Dalsjöfors finns två skolor med klasserna F-3, Tummarpsskolan och Kerstinsgårdskolan. För åldrarna 4-9 finns sedan Dalsjöskolan. I samhället finns även två förskolor.

Fritid

Här finns också en aktiv idrottsförening GOIF, Dalsjöbadet, Dalsjöfors tennis, Dalsjöfors Hälsocenter, Dalsjöhallen med bland annat gym och Dalsjöfors Brottarklubb. I samhället finns Stora Dalsjön med fin badplats, härliga promenadvägar, Dalsjöforsparken, scoutgård m.m. Dalsjöfors är ett levande samhälle med stark företagsanda och engagerade invånare, varje år anordnas t.ex "Toarpakampen".

Kommunikation

Tack vare sin placering i närheten av RV 40 är samhället ett perfekt område för den som pendlar men ändå inte vill bo "mitt i stan". Ca 15 minuter med bil tar du dig från Dalsjöfors till centrala Borås. För den som istället vill ta bussen går täta och bra avgångar.

Affärer och service

Dalsjöfors har en välutbyggd servicenivå med bland annat flera matbutiker, pizzeria, restaurang, vårdcentral, folktandvård, blomsterhandel, bank m.m.