Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Bollebygd

Din mäklare i Bollebygd

Funderar du på att köpa eller sälja bostad? Vi på Mäklarhuset i Bollebygd erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Vi kan Bollebygd

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om Bollebygd. Vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att vi som kedja i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Vi förmedlar och värderar allt från villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder även fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.

Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig, eller kom förbi på kontoret för en pratstund så bjuder vi på en kopp kaffe.
Varmt välkomna!

Mäklarhuset Bollebygd
Besöksadress: Göteborgsvägen 18, Bollebygd
Vill du ha goda råd och samtidigt få en värdering?
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering idag.
Då får du även rådgivning om hur vi på bästa och tryggast vis hanterar en eventuell försäljning.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Boka värdering

Visa alla 51
Tidigare försäljningar

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering