Ramnavägen

Ramnavägen

Slutpris

2 820 000 kr


Parkstaden— Borås— Nyproduktion

Ramnavägen


Slutpris
2 820 000 kr

Tillhör projekt Brf Ramnasjön
Parkstaden— Borås— Nyproduktion

Centralt med sjöutsikt

Välkommen till BRF Ramnasjön som erbjuder nyproducerade bostadsrätter för dig som har höga krav på ditt boende. Här bor du centralt med vackra Ramnasjön och Ramnaparken som närmaste granne.

Lägenheterna har genomgående hög standard med påkostade materialval, konceptet är framtaget i samarbete med designbyrån Oddbirds. Till varje lägenhet finns tillhörande balkong med ett fantastiskt läge. På markplan finns en 1:a med egen uteplats. Längst upp finns två lägenheter med varsin privat takterrass samt balkong mot sjön. Samtliga 3:or är 74kvm och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. 1:an har en storlek om hela 52,5 kvm. Hiss finns i huset!

Lägenheterna är inredda i modern stil med ljust och fint golv med gråmålade väggar. Badrummen är stilrena med stora, exklusiva klinkerplattor (60x60). Inredningen är ritad unikt för projektet och tillverkad av ett lokalt snickeri. Genomgående smakfulla detaljer ger badrummet det där lilla extra! Utrustning i form av vägghängd wc, kommod, spegel samt dusch med glasdörrar. Tvättmaskin och torktumlare som är inbyggda. Spotlights i tak samt golvvärme.

Köken med köksluckor samt lådfronter i grå nyans, ljusgrå kakel över svart bänkskiva. Detaljer så som handtag och kranar i svart. Utrustning i form induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Samtliga vitvaror från Siemens och exklusiv fläkt från Fjäråskupan.

På entréplan finns förråd till samtliga lägenheter, teknikrum samt cykelförråd. Parkeringsplatser finns till varje lägenhet samt en gästparkering. Fastigheten är ansluten till Telias Fastighetsanslutning. Boende får tillgång till Telias bredbandstjänster genom att teckna särskilt avtal med Telia. Telias TV-paket kollektiv Start 7-kanaler ingår i månadsavgiften. Det ingår en digital-tvbox till varje lägenhet samt en trådlös router som är placerad i lägenhetens mediacentral. Trapphusen är inredda med slipat betonggolv och en vacker, ljus panel på vägg som ihop med fin belysning ger en välkomnande och personlig känsla i huset. Trappräcke i modern industristil.

Vill du skapa dig ett än mer unikt och exklusivt boende ges möjligheten till ett tillvalspaket. Detta är ett projekt som utmärker sig med sitt unika sjöläge i centrala Borås.
Huset är ritat av arkitekt Magnus Thureborn. Interiören är genomgående designad av Oddbirds som ligger bakom bland annat Villa La Madonna, Villa Strömsfors och Hotell Slipen.

Mer info vid kontakt med mäklaren.

Inflytt beräknas ske sommaren 2019.

Bokningsavtal tillämpas och först till kvarn gäller. Intresserad, kontakta Johan Nilsson eller Erica Sundqvist på Mäklarhuset.


Boarea
74 kvm
Avgift
4 785 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-04-16

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Ramnavägen såldes av oss 2019-04-16. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Ramnavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.