Södra Kyrkogatan 47 / Centrum/Lugnet / Borås

Fin tvåa på populära Lugnet!

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
62 kvm
Avgift
4 380 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Södra Kyrkogatan såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Södra Kyrkogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Lugnet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På populära Lugnet och högst upp i huset finner du denna fina tvårumslägenhet om 62 kvm. Ljusa, fina rum och kök som renoverades under 2016.
Egen tvättmaskin i lägenheten och bredband, 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Hiss finns i huset och en parkeringsplats finns tillgänglig för köparen om så önskas!

Brf Kråkan är en välskött förening med bland annat övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och en härlig innergård med grillplats.
Här bor du med ett kanonläge och med gångavstånd till högskolan, biblioteket, kulturhuset men också med omedelbar närhet till centrum och alla dess bekvämligheter.

Välkomna att boka in er till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.