Södra Kyrkogatan 47

Södra Kyrkogatan 47


Centrum/Lugnet— Borås

Södra Kyrkogatan 47



Centrum/Lugnet— Borås

Fin tvåa på populära Lugnet!

På populära Lugnet och högst upp i huset finner du denna fina tvårumslägenhet om 62 kvm. Ljusa, fina rum och kök som renoverades under 2016.
Egen tvättmaskin i lägenheten och bredband, 100/100 Mbit ingår i månadsavgiften. Hiss finns i huset och en parkeringsplats finns tillgänglig för köparen om så önskas!

Brf Kråkan är en välskött förening med bland annat övernattningslägenhet, föreningslokal, bastu och en härlig innergård med grillplats.
Här bor du med ett kanonläge och med gångavstånd till högskolan, biblioteket, kulturhuset men också med omedelbar närhet till centrum och alla dess bekvämligheter.

Välkomna att boka in er till visningen!


Boarea
62 kvm
Avgift
4 380 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2019-03-27

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Södra Kyrkogatan såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Södra Kyrkogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.