Jällbyliden 7

Jällbyliden 7


Kypedalen— Borås

Jällbyliden 7Kypedalen— Borås

Villa med lugnt läge!

Välkommen till en villa i gott skick med lugnt läge längst in på återvändsgata! Här bor man nära naturen och med gångavstånd till skola, förskola, flera mataffärer och lasarettet. Villan har renoverats de senaste åren med bland annat bergvärme, nytt kök, helkaklat nytt badrum, helkaklad toalett, målning invändigt och utvändigt samt delvis byte till nya 3-glasfönster. Man har även installerat fiber via Fibertjänst.
Trädgården gränsar mot grönområde och strax intill ligger en nyrenoverad lekplats. Villan erbjuder ett stort allrum, ett ljust vardagsrum i vinkel med matsalsdel, nytt kök från HTH med matplats och utgång till balkong, badrum, toalett och 3 sovrum. Fler sovrum kan skapas. Här finns också en övre och en undre hall, bastu, en extra dusch, ett stort hobbyrum som skulle kunna bli biorum eller dylikt, varmgarage samt tvättrum.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
131/64 kvm
Driftkostnad
34 090 kr/år
Tomtarea
901 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-30

Mäklarhuset Borås

Denna villa på Jällbyliden såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Jällbyliden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.