Jällbyliden 7 / Kypedalen / Borås

Villa med lugnt läge!

Slutpris
2 750 000 kr
Boarea/biarea
131/64 kvm
Driftkostnad
34 090 kr/år
Tomtarea
901 kvm (Tomträtt)
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2018-01-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Jällbyliden såldes av oss 2018-01-30. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Jällbyliden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kypedalen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en villa i gott skick med lugnt läge längst in på återvändsgata! Här bor man nära naturen och med gångavstånd till skola, förskola, flera mataffärer och lasarettet. Villan har renoverats de senaste åren med bland annat bergvärme, nytt kök, helkaklat nytt badrum, helkaklad toalett, målning invändigt och utvändigt samt delvis byte till nya 3-glasfönster. Man har även installerat fiber via Fibertjänst.
Trädgården gränsar mot grönområde och strax intill ligger en nyrenoverad lekplats. Villan erbjuder ett stort allrum, ett ljust vardagsrum i vinkel med matsalsdel, nytt kök från HTH med matplats och utgång till balkong, badrum, toalett och 3 sovrum. Fler sovrum kan skapas. Här finns också en övre och en undre hall, bastu, en extra dusch, ett stort hobbyrum som skulle kunna bli biorum eller dylikt, varmgarage samt tvättrum.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration