Furulundsvägen 34

Furulundsvägen 34


Skene— Mark

Furulundsvägen 34Skene— Mark

Välskött gård med stall och beteshagar - vackert belägen nära stan!

Söker Du ett naturnära boende med plats för både familj och djur? Endast några minuter från Skene och Kinna centrum finns denna trivsamma hästgård. Här finns gott om möjligheter - för den hästintresserade finns vackra ridvägar i närområdet, man kan även rida till Marks ridklubb. Betesmark, paddock med måtten 20x60 m och stall med fyra boxar. Ekonomibyggnaden är stor och här finns utvecklingspotential. Gångavstånd till förskola, skola, mataffär, idrottshall, ett flertal gym och endast ca. 2 km till stationen. Ca. 10 minuters promenad till badplats.

Villan är rymlig och här finns 5 sovrum, ett trivsamt lantkök, vardagsrum, två badrum, entré, möblerbar övre hall och tvättstuga. De senaste 10 åren har villan bland annat fått nytt tak, ett klassiskt kök med ljusa spegelluckor, båda badrummen har renoverats och fasaden har målats samt att en ny 3-kammarbrunn med tillhörande infiltration är på gång.

I Kinna och Skene finns service, butiker och restauranger, golf, gym och idrottsanläggningar, kommunikationer m.m. Man tar sig snabbt ut på Riksväg 41 mot Borås och Varberg. Man tar sig även enkelt mot till exempel Göteborg, Landvetter och Viareds industriområde.

Drömmer Du om en egen hästgård så hoppas vi att Du nu hittat rätt - varmt välkommen att boka tid för visning!


Boarea
123 kvm
Driftkostnad
48 702 kr/år
Tomtarea
4.3065 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
MARK HABY 17:1
Objekttyp
Hästgård
Såld
2019-07-25

Mäklarhuset Borås

Denna gård på furulundsvägen såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Skene samt även på furulundsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.