Furulundsvägen 34 / Skene / Mark

Välskött gård med stall och beteshagar - vackert belägen nära stan!

Slutpris
3 650 000 kr
Boarea
123 kvm
Driftkostnad
48 702 kr/år
Tomtarea
4.3 ha
Rum
6 rum (5 sovrum)
Fastigh.bet
MARK HABY 17:1
Objekttyp
Hästgård
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna gård på furulundsvägen såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Skene samt även på furulundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av furulundsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker Du ett naturnära boende med plats för både familj och djur? Endast några minuter från Skene och Kinna centrum finns denna trivsamma hästgård. Här finns gott om möjligheter - för den hästintresserade finns vackra ridvägar i närområdet, man kan även rida till Marks ridklubb. Betesmark, paddock med måtten 20x60 m och stall med fyra boxar. Ekonomibyggnaden är stor och här finns utvecklingspotential. Gångavstånd till förskola, skola, mataffär, idrottshall, ett flertal gym och endast ca. 2 km till stationen. Ca. 10 minuters promenad till badplats.

Villan är rymlig och här finns 5 sovrum, ett trivsamt lantkök, vardagsrum, två badrum, entré, möblerbar övre hall och tvättstuga. De senaste 10 åren har villan bland annat fått nytt tak, ett klassiskt kök med ljusa spegelluckor, båda badrummen har renoverats och fasaden har målats samt att en ny 3-kammarbrunn med tillhörande infiltration är på gång.

I Kinna och Skene finns service, butiker och restauranger, golf, gym och idrottsanläggningar, kommunikationer m.m. Man tar sig snabbt ut på Riksväg 41 mot Borås och Varberg. Man tar sig även enkelt mot till exempel Göteborg, Landvetter och Viareds industriområde.

Drömmer Du om en egen hästgård så hoppas vi att Du nu hittat rätt - varmt välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten