KOMMERSIELLA

Vikhultsvägen 5-7 / Hultafors / Bollebygd

Driftkostnad
106 200 kr/år
Fastigh.bet
BOLLEBYGD HULTET 2:15
Bruksarea
587 kvm
Tomtarea
6 442 kvm
Intäkter
601 500 kr/år
Såld
2020-04-30
Bostaden är såld!

Denna fastighet på vikhultsvägen såldes av oss 2020-04-30. Se alla våra försäljningar i Hultafors samt även på vikhultsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hultafors är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fint hyreshus med åtta lägenheter och fin tomt utmed Viaredssjön. Trevliga och lättuthyrda lägenheter. Fastigheten målat och bytt vindskivor under 2018 samt renoverat balkonger. Tvättmaskin och torkskåp i resp lägenhet. Fiber indraget. Tomt underhålles med robotgräsklippare. Uppvärmning genom sjövärme. Fastighet säljes i bolagsform tillsammans med Borås Hedared 2:72 (Norra Klostervägen 2-4)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten