Borgavägen 21

Borgavägen 21

Slutpris

725 000 kr


Larv— Vara

Borgavägen 21


Slutpris
725 000 kr

Larv— Vara

Perfekt lokal för verksamhet & motorintresserade

Nu ges möjligheten att ta förvärva lokal på ca 225 kvm som likväl passar dig med befintlig verksamhet eller som just nu är i en uppstartsfas och söker lokalen att bedriva egen firma i. Eller kanske har du ett genuint motorintresse och söker en bra fastighet för din hobbyverksamhet. I lokalen har tidigare elfirma varit verksam men har på senare år endast nyttjats som lagerlokal. Byggnaden är uppförd med en gjuten platta, beklädd med träpanel, plåttak. Lokalen är isolerad och uppvärmning sker via luftvärmepump, utöver bra uppställningsplats och platsbyggda arbetsbänkar finns mindre fika-/personalrum med pentry samt toalett/dusch. Lokalens takhöjd är ca 295 cm och yttermåtten på byggnaden är ca 20 x 11,5 m. Fastigheten är ansluten till kommunalt vatten och avlopp samt lokalen är försedd med larm. Borgavägen 21 har ett strategiskt bra läge för egenföretagare verksamma i Skaraborg. Från Larv nås närmast Vara inom några kilometer, och inom ett par mil nås Falköping, Skara, Lidköping. Fiber finns framdraget till fastigheten dock ej installerat. Tillträde kan ske i närtid.

Varmt välkommen med er intresseanmälan!


Driftkostnad
21 600 kr/år
Fastigh.bet
VARA ONSJÖ 1:19
Bruksarea
224 kvm
Tomtarea
1 242 kvm
Såld
2023-11-16

Mäklarhuset Falköping

Denna lager på Borgavägen såldes av oss 2023-11-16. Se alla våra försäljningar i Larv samt även på Borgavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.