Din mäklare i Falköping & Tidaholm

Mäklarhuset Falköping & TidaholmBesöksadress

Sankt Olofsgatan 6E 521 43 Falköping

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Falköping- och Tidaholmskontoret drivs av Madelene Soneby med team, där samtliga har ett genuint intresse för dig som kund. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål och vilja är att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Vi vill att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Våra fastighetsmäklare har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Falköpings och Tidaholms skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och vad som är på gång i området. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering, ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter.

Mäklaruhset Falköping & Tidaholm
Mer från oss

Mäklare & medarbetare


Hitta till oss


Mäklarhuset Falköping & Tidaholm Sankt Olofsgatan 6E 521 43 Falköping

Öppettider


Mån-tor 09.00-17.30
Fre 09.00-16.00
Lunchstängt 12.00-13.00

Välkommen att kontakta din mäklare i Falköping & Tidaholm


Alla på kontoret genomsyras av en glädje till jobbet, ett högt engagemang för kunden och en ödmjukhet inför just dina önskemål. Vi har den gedigna lokala förankring och kunskap om bostadsmarknaden som krävs för att din affär ska bli så framgångsrik som möjligt. Kontakta din lokala mäklare i Falköping & Tidaholm redan idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi erbjuder också fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.