Gustavsberg 110

Gustavsberg 110

Slutpris

4 200 000 kr


Tösse— Åmål

Gustavsberg 110


Slutpris
4 200 000 kr

Tösse— Åmål

Fastighet med bensinstation och servicebutik vid E45 i Tösse!

Här finns möjligheten att förvärva en fastighet med Cirkel K som nuvarande hyresgäst, fastigheten Gustavsberg 1:34 i Åmål kommun. På fastigheten finns en servicestationsbyggnad samt övriga anläggningar inrymmande bland annat försäljningslokal, kundtoalett, lager, personalutrymme och parkeringsplatser. Fastigheten har en markareal om 20 200 kvm samt en byggnad som upptar ca 300 kvm av markarealen. Den obebyggda delen av objektet utgörs främst av asfalterade parkeringsplatser, kommunikationsytor, gräsmatta och ett större gräsbevuxet område. Byggnaden uppfördes ursprungligen 1958 och byggdes till med en helt ny butiksdel 1992 och inrymmer ett plan ovan mark samt källare under en del av byggnaden och den totala uthyrningsytan uppgår till 280 kvm.

Fastigheten är belägen invid E 45 i Tösse cirka tio kilometer söder om Åmål, vilket är ett fantastiskt affärsläge på vägen mellan Göteborg och Karlstad. E 45 är förövrigt Sveriges längsta väg. Omgivningen utgörs huvudsakligen av jordbruksmark, Europavägen, Tösse kyrka och glest bebyggd landsbygd. Invid fastigheten finns daglig kommersiell och social service närmast i Åmål. För ytterligare information och bokning av visning, kontakta ansvarig mäklare.


Fastigh.bet
ÅMÅL GUSTAVSBERG 1:34
Bruksarea
560 kvm
Tomtarea
20 200 kvm
Såld
2021-06-15

Mäklarhuset Karlstad

Denna fastighet på Gustavsberg såldes av oss 2021-06-15. Se alla våra försäljningar i Tösse samt även på Gustavsberg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.