Din mäklare i Karlstad

Mäklarhuset KarlstadBesöksadress

Bryggaregatan 4 653 40 Karlstad

Söker du mäklare i Karlstad? Som din lokala mäklare i Karlstad strävar vi efter att vara det självklara valet både när det kommer till försäljning och köp av bostad. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Våra mäklare har en gedigen erfarenhet av bostadsmarknaden i Karlstad och finns här för dig när du ska köpa, värdera eller sälja bostad.

Våra mäklare kan Karlstad

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Nöjda kunder

Vi är otroligt glada över att ha fått utmärkelsen Årets Kontor med Nöjdast Kunder i Mäklarhuset Sverige. Nöjda kunder är något vi brinner för och det genomsyrar hela vår affärsidé. Att ha nöjda kunder är en förutsättning för att lyckas som mäklare långsiktigt.

Mäklaruhset Karlstad
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Karlstad Bryggaregatan 4 653 40 Karlstad

Boka fri värdering


Som din mäklare i Karlstad utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Karlstad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.