Luthersgatan 3

Luthersgatan 3


Sofielund— Malmö

Luthersgatan 3Sofielund— Malmö

Hyresfastighet som även kan vara en vacker privatvilla med fantastisk trädgård!

Gedigen hyresfastighet på eftertraktat läge med vacker trädgård. Idag består huset av 4 lägenheter, där samtliga är uthyrda med bra hyresnivåer. Avtal har tagits fram med nuvarande hyresgäster om köparen istället önskar huset tomställt, för att exempelvis kunna använda huset som en stor privat villa, eller delvis uthyrt och resten privat.

Byggnaden är fördelad på 2,5 plan + en mycket fin källarvåning, med bla tvättstuga, bastu/relaxavdelning, kontor snickarrum och massor av förrådsutrymme. Trädgården är verkligen en grönskande oas i sydvästläge och är insynsskyddad vilket är perfekt om huset ska användas som en privat villa. Bilderna på husets insida är tagna för flera år sedan och sedan dess har huset renoverats lite på vissa håll.

Området runt fastigheten är en verklig idyll. Barnen kan tryggt springa hem till kompisarna på den bilfria gatorna mellan husen och det är väldigt nära till både skola och förskola. Sofielund är en stadsdel som verkligen är fylld med kultur, här finns bland annat biblioteket Garaget, Folkets Hus, nycirkusen Karavan, scenkonstkollektivet Potato Potato, samt den prisbelönta oasen Naturmolnet.

Att bo så här centralt och samtidigt i en mysig stadsmiljö är få förunnat. Exempelvis har du Möllevångstorget och Folketspark bara en kort promenad bort. Du har även nära till Mobilia där du finner allt man behöver till vardagen och till knutpunkten Södervärn om man ska vidare i stan, samt Triangel med både dess galleria och tågstation som snabbt tar dig vidare till exempelvis Lund eller Köpenhamn.


Nuvarande lägenhetslista:
Vån.plan Rum Storlek Årshyra Kr/kv/år Status
Vån 1 1 rok 30,0 m² 57 600 kr 1 920 kr Uthyrd
Vån 1 3 rok 86,0 m² 103 200 kr 1 200 kr Uthyrd
Vån 2 5 rok 120,0 m² 139 200 kr 1 160 kr Uthyrd
Vån 3 4 rok 90,0 m² 110 400 kr 1 227 kr Uthyrd


Driftkostnad
88 681 kr/år
Fastigh.bet
MALMÖ RASTEN 13
Total markareal
414 kvm
Intäkter
430 920 kr/år
Såld
2023-07-07

Mäklarhuset Malmö Regementsgatan

Denna bostad på Luthersgatan såldes av oss 2023-07-07. Se alla våra försäljningar i Malmö samt även på Luthersgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.