Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mäklaren i Malmö med det starkaste Digitala marknadsföringspaketet, inklusive VR på alla bostäder!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Malmö

I Malmö finns vi på centrala och lättillgängliga platser för dig som vill besöka oss. Känner du Limhamn så vet du att vi har en butik i korset vid Hemmakväll, Linnegatan 22. där har vi funnits i snart 20 år. Inne i stan finns vi mitt på knutpunkten vid Kronprinsen. Vi som jobbar i butikerna gillar att göra affärer och att umgås med människor!

Nu lanserar vi VR, Virtual Reality, på alla bostäder som sätts till salu genom oss

Vi lanserar nu under 2018 det nya sättet att sälja en bostad, dels med det starkaste digitala paketet på marknaden och dels med VR visning. För dig som skall sälja en bostad innebär det att du får en fantastisk möjlighet att visa din bostad till hela världen och därigenom få bättre betalt helt enkelt. Ju fler som blir intresserade av din bostad ju fler budgivare får du. Resultatet blir högre slutpris.

I topp med nöjdast kunder 10 år i rad, enligt SKI (Svensk kvalitetsindex)

I år kan vi fira att vi legat i topp i SKI`s undersökning om de mest nöjda kunderna, 10 år i rad!

Lämna synpunkter på oss!

Vi vill gärna veta vad du tycker om oss, när du kommer på våra visningar så kommer ansvarig mäklare alltid att följa upp personligen vad du tyckte. Utöver det så kommer medarbetare från oss att ringa dig och be dig avge ett omdöme om mäklarens arbete, det gör vi för att säkerställa att vi även nästa år skall ha de mest nöjda kunderna! Genom de svar du ger så kan varje mäklare hos oss hela tiden förbättra sitt arbete.

Kontakter över sundet!

Vi är Mäklarhuset i Malmö och jobbar mycket lokalt i vår kommun. Vi har ett mycket nära samarbete med EDC Poul Erik Bech som är Danmarks största mäklarföretag. Genom det samarbetet är det väldigt ofta som danskar väljer att ge oss förtroendet att både sälja bostad och köpa sig en bostad. För dig som skall sälja en bostad i Malmö kan det vara avgörande då ni helt enkelt har större chans att få fler kunder.... inte bara från Sverige!

Dödsbo

Vi har stor erfarenhet av att jobba med dödsbo. Genom samarbetspartners så erbjuds våra kunder gratis hemvärdering av föremål i dödsboet. Vi har även samarbetspartners som städar, rensar, köper föremål samt köper bilar. Vi har samarbetspartners som hjälper till med det juridiska, t.ex. bouppteckning. Ta kontakt med oss för ett första förutsättningslöst möte.

Malmö

Regementsgatan 56 A, 040-6782530
Linnegatan 22, 040-406930

Vardagar 09:00-17:00

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Kontor
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering