Din mäklare i Malmö

Mäklarhuset MalmöBesöksadress

Regementsgatan 56, 040-6782530

Med Mäklarhuset som din mäklare i Malmö blir du tryggt guidad genom hela din bostadsaffär av våra specialiserade fastighetsmäklare. Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Malmö ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet. Vi är din mäklare i Malmö!

Funderar du på att sälja din bostad? Välkommen att kontakta oss på Mäklarhuset Malmö. Våra mäklare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Våra mäklare kan Malmö

Våra mäklare i Malmö är lokala specialister. De har lång erfarenhet av bostadsmarknaden här - och har en äkta passion för fastighetsförmedling och din bostadsaffär. Malmö är vår hemmaplan och är en av Sveriges mest expansiva storstad med nybyggnationer i såväl de mest centrala delarna som utmed havet. Med sin närhet till både kontinenten och rekreerande natur, har vi en allt större efterfrågan på alla typer av bostäder i Malmö med omnejd.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Våra mäklare berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att lyckas bäst med din bostadsförsäljning.

Smartare service - nöjdare kunder

Vi jobbar smart och digitalt. Med branschledande och smarta tjänster erbjuder vi service och bostadsupplevelser som sticker ut och gör skillnad. Genom att kombinera personlig service och innovativa lösningar vill vi hjälpa dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär. Vi som jobbar som fastighetsmäklare i Malmö ser fram emot att hjälpa dig med din nästa bostadsaffär.

Förbered din försäljning

Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Därför är det en god idé att förbereda dig och din bostad inför försäljning. Med vår tjänst Förberedd gör vi din bostad säljklar - ett smart sätt att sälja.

Mäklaruhset Malmö
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Malmö Regementsgatan 56, 040-6782530

Öppettider


Vardagar 09:00-17:00

Boka fri värdering


Funderar du på att sälja din bostad? Välkommen att kontakta oss på Mäklarhuset Malmö. Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Varmt välkomna din fastighetsmäklare i Malmö.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.