Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Malmö

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Malmö

Att byta bostad är ett stort beslut och en stor affär för de flesta. Därför anstränger vi oss att alltid ha hjärtat med i affären - både när du ska sälja och köpa bostad. Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Malmö ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN MALMÖ

Vi har lång erfarenhet av bostadsmarknaden här - och har en äkta passion för fastighetsförmedling och din bostadsaffär. Malmö är vår hemmaplan och är en av Sveriges mest expansiva storstad med nybyggnationer i såväl de mest centrala delarna som utmed havet. Med sin närhet till både kontinenten och rekreerande natur, har vi en allt större efterfrågan på alla typer av bostäder i Malmö med omnejd.

Smartare service - nöjdare kunder

Vi jobbar smart och digitalt. Med branschledande och smarta tjänster erbjuder vi service och bostadsupplevelser som sticker ut och gör skillnad. Genom att kombinera personlig service och innovativa lösningar vill vi hjälpa dig att hitta den smartaste vägen till en lyckad bostadsaffär.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret ovanför så kontaktar vi dig.

Kontakta oss

Vi är verksamma i följande områden: Slottsstaden, Ribersborg, Hästhagen, Fågelbacken, Västra hamnen, Dockan, Davidshall, Lugnet, Gamla Väster, Rörsjöstaden, Slussen, Drottningtorget, Värnhem, Sorgenfri, Möllevången, Sofielund, Kirseberg, Lorensborg, Söderkulla, Nydala, Södervärn, Eriksfält, Ellstorp, Dammfri, Gullvik, Almhög, Augustenborg, Lindängen, Kroksbäck, Höja, Hyllie, Limhamn, Ön, Djupadal, Mellanheden, Rosenvång, Bellevue, Borgmästargården, Oxie, Bunkeflostrand, Vintrie, Klagshamn, Fosie, Husie, Arlöv, Burlöv och Åkarp.

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.

Varmt välkommen till Mäklarhuset Malmö!

Aktuella försäljningar
Visa alla 105
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering