Simon Falke

Driven mäklare med svåröverträffad branschkännedom! Mitt mål är i att hela tiden överträffa mina kundernas högt ställda krav och förväntningar, samt vara en värdefull och närvarande mäklare genom hela affären. Min erfarenhet, handlingskraft och förhandlingsskicklighet, blandat med ett gotländskt lugn, gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när jag hjälper dig med din bostad.

Gedigen mäklarkarriär

Började mäkla för över 15 år sedan, då jag under en period var den högst presterande mäklaren i hela Stockholm. Därefter har jag hunnit med att vara försäljningschef för Stockholms största mäklarkontor och regionchef i för samma företag i Skåne. Etablerade därefter ny mäklarkedja i Malmö var jag nyckelperson i den största sammanslagning någonsin i branschen. Driver och äger idag Mäklarhuset Malmö.

Simon Falke VD / Fastighetsmäklare
Simon Falke

VD / Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Simon har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 40 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering