Simon Falke - mäklare i Malmö Regementsgatan

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (40 omdömen)

Anlitar man mig som mäklare har man rätt att ställa mycket höga krav och mitt mål är sedan att överträffa dessa högt ställda krav/förväntningar och samtidigt vara ett bollplank genom hela affären. Min erfarenhet, handlingskraft och förhandlingsskicklighet, blandat med ett gotländskt lugn, gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när jag hjälper dig med din bostad.

Gedigen karriär inom fastighetsbranschen

Började mäkla för 16 år sedan och var under en period den högst presterande mäklaren i Stockholm. Därefter har jag varit försäljningschef för Stockholms största mäklarkontor och regionchef för samma företag i Skåne. Etablerade därefter framgångsrikt en ny mäklarkedja i Malmö, och var nyckelpersonen i den största fusionen någonsin i branschen. Äger och driver idag Mäklarhuset Malmö.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Simon Falke VD / Fastighetsmäklare
Simon Falke

VD / Fastighetsmäklare

Kontor: Malmö
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Mina kollegor på Mäklarhuset Malmö