Mäklare i Malmö

Simon Falke

Simon Falke

Simon Falke

Fastighetsmäklare / Kontorsägare

Kontor
Malmö

Mäklare i Malmö

Simon Falke

Anlitar man mig som mäklare har man rätt att ställa mycket höga krav och mitt mål är sedan att överträffa dessa högt ställda krav/förväntningar och samtidigt vara ett bollplank genom hela affären. Min erfarenhet, handlingskraft och förhandlingsskicklighet, blandat med ett gotländskt lugn, gör att du tryggt kan luta dig tillbaka när jag hjälper dig med din bostad.

Gedigen karriär inom fastighetsbranschen

Började som fastighetsmäklare för 20 år sedan och var under en period den högst presterande mäklaren i Stockholm. Därefter har jag varit försäljningschef för Stockholms största mäklarkontor och regionchef för samma företag i Skåne. Etablerade därefter framgångsrikt en ny mäklarkedja i Malmö, och var nyckelpersonen i den största fusionen någonsin i branschen. Äger och driver idag Mäklarhuset Malmö.

"Erfaren och dedikerad"
HittaMäklare
4.9Hitta till oss


Mäklarhuset Malmö Regementsgatan 56, 040-6782530

Öppettider


Vardagar 09:00-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.