Din mäklare i Vi kan Limhamn

Vi kan LimhamnBesöksadress

Regementsgatan 56, 040-6782530

Våra fastighetsmäklare värdesätter god kundrelation och djup lokalkännedom. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår tjänst och målsättningen är att du ska få den bästa kundupplevelsen genom att du väljer oss som mäklare och att vi blir rekommenderade till dina vänner och bekanta. Det innebär att vår kundnöjdhet alltid ligger i fokus. Hos oss bemöts du av trevliga, engagerade och kvalitativa mäklare som hjälper dig till den mest lyckade bostadsaffären.

Att bo på Limhamn

Här på Limhamn är livet tryggt och skönt. Limhamn upplevs som en idyllisk små-stad. Här finns allt du kan tänkas behöva. Mataffärer, blomsteraffärer, kläder, smycken, leksaker, frisörer och skönhetssalonger, systembolag, skräddare, skomakare, banker, gym, fler apotek, ett stort utbud av kaféer och restauranger.

Då Limhamn tidigare varit en gammal fiskeort finns här gott om äldre bebyggelse i form av charmiga gatuhus. Med närheten till havet och ett aktivt båtliv vid Limhamns småbåtshamn finns det möjlighet till bad och diverse vattensporter eller för dig som önskar att ta det lugnare är ett besök på Kallbadhuset perfekt.

På Limhamn finns ett flertal olika förskolor och skolor att välja mellan utspridda i de olika delarna av Limhamn. Med fina naturområden finns det goda möjligheter för lek och bus för barn och familjer.

Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenskt Kvalitetsindex flest gånger i branchen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.

Kontakta din mäklare på Limhamn

Du är alltid välkommen att höra av dig om du är nyfiken på hur marknaden ser ut på Limhamn. Det spelar ingen roll hur långt du själv kommit i ditt bostadsbeslut. Vi gör gärna en kostnadsfri värdering av din bostad. Fyll bara i formuläret i toppen av sidan.

Söker du en ny bostad hittar du ett stort utbud hos oss. Du kan också be oss att bevaka bostäder som passar dina önskemål.

Välkommen till Mäklarhuset Limhamn.

Mäklaruhset Malmö
Mer från oss


Hitta till oss


Mäklarhuset Malmö Regementsgatan 56, 040-6782530

Öppettider


Vardagar 09:00-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.