KOMMERSIELLA

Furuvägen 128 / Furet / Halmstad

Möjligheter på Furet! Hyresfastighet med 4 lägenheter, eller göra om till en stor 1-familjsvilla?

Slutpris
2 700 000 kr
Fastigh.bet
Halmstad Lekvattnet 2
Bruksarea
175 kvm
Tomtarea
848.9 kvm
Såld
2018-10-05
Bostaden är såld!

Denna bostad på Furuvägen såldes av oss 2018-10-05. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Furuvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Furet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Furet erbjuds nu detta 2,5-planshus om ca 175 kvm boyta med stora möjligheter! Huset är idag uppdelat i fyra lägenheter: två st ettor på första plan, en trea på andra plan och en tvåa högst upp. Samtliga lägenheter saknar dusch, men har tillgång till WC. Källaren erbjuder lägenhetsförråd, duschutrymme, tvättstuga, matkällare mm. Trädgården är trevlig med äppelträd, buskar mm. och är belägen på baksidan av huset för mer avskildhet från gatan. Kanske är detta din väg in på den kommersiella marknaden? Alla lägenheter står tomma och ger näste ägare möjligheter att renovera och bygga upp huset/lägenheterna enligt eget önskemål.

Vi ser goda möjligheter i att förädla dessa fyra lägenheter och skapa sig en god avkastning. Men lika spännande vore det för familjen som önskar ett stort hus med ett naturnära läge!

Fördelning:
Lgh 1, plan 1: (1,5 rok, ca 35 m²) Potentiell hyresintäkt vid renovering: ca 4 375 kr/mån. Kök med plats för matbord, lättmöblerat vardagsrum samt sovalkov/klädkammare med stora fönster mot trädgård. WC i lägenheten.
Lgh 2, plan 1: (1 rok, ca 32 m²) Potentiell hyresintäkt vid renovering: ca 4 000 kr/mån. Trevligt allrum med stort burspråk, WC och ett rymligt kök med plats för matbord mm.
Lgh 3, plan 2: (3 rok, ca 62 m²). Potentiell hyresintäkt vid renovering: ca 6 975 kr/mån. Kök med bra förvaring och plats för matbord, tre rum varav ett med inbyggda garderober, en större balkong mot trädgård och en mindre balkong mot gatan. WC i trappuppgången.
Lgh 4, vindsplan: (1,5 rok, ca 45 m²). Potentiell hyresintäkt vid renovering: ca 5 250 kr/mån. Sovalkov med stor garderob, separat kök och ett större allrum med förvaring i inbyggda garderober. WC i trappuppgången.

Områdets lugn, närheten till centrala Halmstad samt de vackra promenadstråken längs med Nissan förklarar en del av områdets populäritet.

Vi hälsar er varmt välkomna till Furuvägen 128, en hyresfastighet med stor potential!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.