Mäklare i Halmstad

Tommy Karlsson

Tommy Karlsson

Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor
Halmstad

Mäklare i Halmstad

Tommy Karlsson

Din bostadsaffär kommer troligen vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så lyckad som möjligt krävs det en skicklig och erfaren mäklare med ett personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad och din situation.

Erfarenhet och förhandlingsvana

Jag är utbildad bygg- & fastighetsekonom och har varit mäklare sedan 2007. År 2014 övertog jag Mäklarhuset i Halmstad tillsammans med min barndomsvän Henrik Borglin. Genom åren har jag förmedlat över 1100 bostäder och besitter således en bred erfarenhet och förhandlingsvana, vilken är avgörande för en trygg bostadsaffär, såväl som att få bästa möjliga pris och att alla parter ska känna sig nöjda.

Nöjdast kunder inom Mäklarhuset och hela Hallands mest rekommenderade

Mina kunder beskriver mig som lyhörd, engagerad, målinriktad och lätt att tycka om. Kanske är det därför jag belönats med en mycket hög kundnöjdhet och vunnit pris som den mäklare med nöjdast kunder. Jag har även blivit utnämnd till Halmstads (och hela Hallands) populäraste och mest rekommenderade mäklare.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare 2007. Ledamot i Mäklarsamfundet 2007. Svensk fastighetsförmedling 2007-2014. Delägare i Mäklarhuset 2014.

"Jag lägger stort fokus på yrkets hantverk och långsiktiga kundrelationer!"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.9Mäklare & medarbetare


Kundrecensioner

4,9

Vilket team! Tusen tack för fantastisk service och proffsigt bemötande! Det var andra gången vi anlitade Tommy Karlsson och även denna gång blev resultatet över förväntan. Hans samarbete med Madeleine Wiberg gjorde att allt löpte på utan problem. De kan sin sak. Sluta leta mäklare! Anlita Mäklarhuset med Tommy & CO.
Maria Comstad
Har sålt vårt hus genom Mäklarhuset , Tommy Karlsson som varit mycket proffsig, kunnig samt ödmjuk och tillmötesgående. Kan varmt rekommendera honom!
Anne-Li Frid
Riktig toppenmäklare! Vi har sålt och köpt både lägenhet och hus genom Tommy och har varit supernöjda varje gång. Proffsig, trevlig och skarp. Tommy skapar en känsla av trygghet genom hela processen genom att hela tiden ligga steget före och inte lämna något åt slumpen! Vi rekommenderar varmt!
Anders Johansson
Vi är så nöjda med Tommy från Mäklarhuset. Proffsig, engagerad och lätt att bolla med vid tankar och funderingar. Mäklarhuset var det självklara valet vid vår försäljning och Tommy är väldigt lätt att tycka om! Tack! Ni är grymma!
Emil Hammarbäck
Tommy på mäklarhuset visade stor professionalitet och engagemang i hela husförsäljningen. Han lever upp till sitt rykte att göra både köpare och säljare nöjda i affären. Rekommenderas varmt. Ola
Lilla “Lillamilo” Milo
Vi har sålt med både Tommy och Henrik. Båda är otroligt proffsiga och drivna. Ser ingen anledning till att välja en annan mäklarfirma.
Manuel Dahl
Mäklarhuset i Halmstad har världens bästa mäklare 👍 väldigt proffsiga och mycket tillmötesgående. Vi är otroligt nöjda och glada för att vi valde ”rätt” mäklare. Tack Tommy för att försäljningen av vårt hus gick så snabbt och framförallt allt för ditt engagemang 🏆🎉 Vlasta Cekon
Vlasta Cekon
Kan mycket starkt rekommendera Mäklarhuset i Halmstad. Har haft hjälp av Tommy vid två tillfällen. Ett köp och en försäljning och är jag mer än nöjd med engagemang, bemötande och professionalitet. Tommy har ett lugnt sätt som jag uppskattar och han inger ett stort förtroende från första stund. Fem stora stjärnor!
Fredrik Gustavsson
Kan starkt rekommendera Mäklarhuset i Halmstad. Vi både köpte och sålde hus genom de. Vid försäljningen hade vi Tommy Karlsson. Tommy är lyhörd, proffsig och vill alltid kundens bästa. Han har ett lugnt sätt och ger förtroende från första stund. Är tydlig och rak i sin kommunikation och har gedigen erfarenhet!
Frida Steen
Vi både köpte och sålde via Tommy på Mäklarhuset. Vi kunde inte ha blivit mer nöjda över hela processen. Tommy har inte bara varit otroligt professionell utan han har även varit ett oerhört uppskattat bollplank från båda håll. Trevlig, kunnig, proffsig, pålitlig och hängiven. Vi är så nöjda!
Cassandra Nordén
Vi köpte vårt hus genom Tommy på Mäklarhuset och skulle i vår tur sälja vårat radhus. Då vi var så nöjda med hur han skötte affären då vi köpte nytt så va det ett självklart val att välja Tommy och Mäklarhuset. Från start till mål så upplevde vi ett helhjärtat engagemang från Tommy, inga frågor var dumma och vi fick hjälp med alla procedurer. Jag kommer aldrig tveka att anlita Mäklarhuset igen och kommer rekommendera alla att vända sig till dom vid sitt livs största affär. Så sluta googla runt efter bästa mäklaren i Halmstad, ring Mäklarhuset.
Sanela Sandberg
Bättre mäklare får man leta efter! Bättre mäklare får man leta efter , vi sålde vårt sommarhus i Frösakull med hjälp av Henrik. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Henrik, Tommy och Emil på Mäklarhuset i Halmstad. Eva-Lotta och Göran Stierna
Göran Stierna
Kan varmt rekommendera mäklarhuser i Halmstad, efter försäljning av min papps lägenhet, Fick ett väldigt fint och personligt bemötande av mäklaren Tommy, som gjorde ett professsionelt Arbete från start till mål.,fick verkligen hjälp med allt.Detta är en mäklarfirman som verkligen bryr sig Om sina kunder, och som jag kan rekommendera. Stefan Andersson
Stefan Andersson
Har både köpt & sålt via Mäklarhuset i Halmstad. Haft kontakt med både Henke och Tommy. Bra bemötande, smidigt, tryggt och grymt resultat! Rekommenderas starkt!
Johan Åkerström
Bra service, trevliga mäklare som har koll på Halmstad. Tommy lyckades dessutom att slå rekord i vår föreningen när lägenheten såldes. De har ett starkt driv i att vara bäst och leverera mest! Kan varmt rekommenderas!
Fredric Simonsson
Har både köpt, sålt och köpt bostad av Tommy, och är mycket nöjd med alla dessa affärer. Det som känns bra att man får alltid svar på sina frågor, samt att man blir underrättad på vad som hela tiden händer o sker! Kan varmt rekommendera Mäklarhuset i Halmstad om man skall köpa eller sälja sin bostad!
Jonas Hjelm
Köpte bostad genom Tommy och är supernöjd. Han har på ett metodiskt och trevligt sett svarat på alla frågor och lotsat mig fram genom hela processen. Mycket förtroendeingivande. Rekommenderas varmt.
Oscar Rydsjö
Jag var i kontakt med Tommy på Mäklarhuset vid köp av bostad och måste säga att jag är mycket nöjd med deras proffsiga bemötande, engagemang och flexibilitet. Kan helt enkelt inte göra annat än att rekommendera Mäklarhuset i Halmstad!
Simon Meldegren
Vi har haft nöjet att samarbeta med både Tommy och Henrik på Mäklarhuset, vid försäljning av vår bostadsrätt. Vi har inget annat än positivt att säga om dem och deras arbete, vi kände oss trygga under hela försäljningen och vi kan varmt rekommendera att anlita dem! * De är otroligt proffsiga och oerhört kunniga. * De är förtroendeingivande och ärliga. * Man får ett trevligt och personligt bemötande. * De ger tydlig information och kontinuerliga uppdateringar under hela processen.
Mattias Holm

Hitta till oss


Mäklarhuset Halmstad Köpmansgatan 10 (inne i Drottning Kristina-passagen, granne med Espresso House), 302 42 Halmstad

Öppettider


Måndag-Fredag 08:30-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.