Tommy Karlsson

Jag har förmedlat allt ifrån villor i mångmiljonklassen till små charmiga lägenheter och stora hyreshus. Det är variationen och möten med olika människor som är så spännande och kul! Varje förmedling är unik i sitt slag, men jag utför dem med samma engagemang och noggrannhet. Vill du anlita en mäklare som gör skillnad, då är jag mäklaren för dig! - Tommy Karlsson

En av Halmstads mest anlitade mäklare

Tommy är delägare i Mäklarhuset och har varit en av Halmstads mest anlitade mäklare sedan starten år 2007. Därmed är han också en av Halmstads mest erfarna mäklare med snart 1000 förmedlingar i bagaget.

Kundnöjdhet i särklass

Tommy har med stort engagemang, fokus och affärsmässighet vunnit stort förtroende hos sina kunder. Ett bevis på detta är utmärkelsen som den mäklare med högst kundnöjdhet inom hela Mäklarhuset.

Levererar alltid med högsta kvalitet

Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er att han presterar på högsta nivå för att ni ska bli nöjda. Rekommendationer har alltid varit den självklara drivkraften och är en av de viktigaste faktorerna bakom Tommys framgångar. Genom åren har det blivit många prisrekord och Tommy är känd för att vara en av Halmstads skickligaste mäklare.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

YNWA

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Tommy har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 71 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering