Tommy Karlsson

Tommy är delägare i Mäklarhuset och har varit en av Halmstads mest anlitade mäklare sedan starten år 2007. Därmed är han också en utav Halmstads mest rutinerade mäklare med snart 1000 förmedlingar i bagaget.

Kundnöjdhet i särklass

Tommy har med stor passion, talang och kunskap vunnit stort förtroende hos sina kunder. Ett bevis på detta är utmärkelsen som den mäklare med högst kundnöjdhet utav ca 500 medarbetare inom hela Mäklarhuset. Då bör man veta att Mäklarhuset som kedja haft hela branschens nöjdaste kunder 8 utav de senaste 10 åren enligt SKI. Är man i topp inom Mäklarhuset är man i topp av alla mäklare i Sverige.

Levererar alltid med högsta kvalitet

Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris. Genom åren har det blivit många prisrekord och Tommy är känd för att alltid ge sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga affär. Han är kunnig, engagerad, effektiv, affärsmässig, rak och ärlig. Kryddat med ett stort leende och en positiv anda.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Tommy har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 27 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering