Tommy Karlsson

Tommy är delägare i Mäklarhuset och har varit en av Halmstads mest anlitade mäklare sedan starten år 2007. Därmed är han också en av Halmstads mest erfarna mäklare med snart 1000 förmedlingar i bagaget.

Kundnöjdhet i särklass

Tommy har med stort engagemang, fokus och skicklighet vunnit stort förtroende hos sina kunder. Ett bevis på detta är utmärkelsen som den mäklare med högst kundnöjdhet inom hela Mäklarhuset. Då bör man tänka på att Mäklarhuset som kedja haft hela branschens nöjdaste kunder 8 utav de senaste 10 åren enligt SKI. Är man i topp inom Mäklarhuset är man således i topp av alla mäklare i Sverige.

Levererar alltid med högsta kvalitet

Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er att han presterar på högsta nivå för att ni ska bli nöjda och rekommendera honom till familj & vänner. Tommy strävar efter en smidig & trygg försäljning med ett högt slutpris. Genom åren har det blivit många prisrekord och Tommy är känd för att vara en av Halmstads skickligaste mäklare.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Så här nöjda är mina kunder

Tommy har 4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 33 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering