Tommy Karlsson

Min karriär som mäklare startade år 2007 på en av Halmstads då största byråer. Innan dess hade jag studerat fyra år vid Högskolan i Halmstad och tagit en examen i bygg- & fastighetsekonomi. Efter sju lärorika, roliga och inte minst framgångsrika år som anställd var det dags för nästa utmaning. Nämligen att driva en helt egen mäklarbyrå tillsammans med min barndomsvän Henrik Borglin!

Höga ambitioner och stor passion!

Mitt signum är att jag alltid arbetar efter en tydlig struktur där jag utför mina förmedlingar målinriktat, noggrant och omsorgsfullt. Förtroende är A och O, både mot säljare och köpare. Under åren har jag belönats med en hög kundnöjdhet där jag ligger i toppskiktet sett över hela landet. Jag har förmedlat över 750 bostäder och är idag en av Halmstads mest anlitade och välrenommerade mäklare.

Nöjda kunder ger goda rekommendationer!

Jag har genom åren mottagit flera utmärkelser, senast 2017 då jag fick ta emot pris för högst kundnöjdhet i kombination med snabbast försäljningstakt utav ca 550 medarbetare inom hela Mäklarhuset i Sverige. Nöjda kunder har alltid varit min största drivkraft och är den absolut viktigaste faktorn bakom min framgång.

#YNWA

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering