Tommy Karlsson - mäklare i Halmstad

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (147 omdömen)

Jag har varit fastighetsmäklare sedan 2007 och sålt allt ifrån villor i mångmiljonklassen till små charmiga lägenheter och stora hyreshus. Det är variationen som är så spännande och kul. Alla affärer är unika i sitt slag, men jag utför dem med samma engagemang och professionalitet. Genom åren har det blivit många försäljningar, över 1 000 st.

Nöjdast kunder inom Mäklarhuset och hela Hallands mest rekommenderade

Mina kunder beskriver mig som positiv, förtroendeingivande och professionell. Kanske är det därför jag belönats med en mycket hög kundnöjdhet och vunnit pris som den mäklare med nöjdast kunder. Jag blev utnämnd till Halmstads (och hela Hallands) populäraste och mest rekommenderade mäklare under 2021.

Ställer höga krav på mig själv och mitt arbete

Jag har under de senaste åren varit en av Halmstads mest framgångsrika mäklare. Anlitar ni mig som er fastighetsmäklare lovar jag att göra mitt yttersta för att ni ska bli så nöjda att ni kan tänka er att rekommendera mig till era nära och kära. Det är min absoluta drivkraft!

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk fastighetsförmedling 2007-2014. Blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Nöjda kunder är nyckeln till framgång

 • Vill du veta vad din bostad är värd?
  Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

 • Jag vill sälja min bostad nu!

  Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

  Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor: Halmstad
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Se vad kunderna säger om mig

 • Frida Steen
  Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna Stjärna
  4 månader sedan
  Kan starkt rekommendera Mäklarhuset i Halmstad. Vi både köpte och sålde hus genom de. Vid försäljningen hade vi Tommy Karlsson. Tommy är lyhörd, proffsig och vill alltid kundens bästa. Han har ett lugnt sätt och ger förtroende från första stund. Är tydlig och rak i sin kommunikation och har gedigen erfarenhet!
  Publicerat på Google
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.