Tommy Karlsson

Tommy är delägare i Mäklarhuset och har varit en av Halmstads mest anlitade mäklare under hans 12-åriga mäklarkarriär. Trots ung ålder är Tommy en av Halmstads mest rutinerade mäklare med över 800 förmedlingar i bagaget.

Kundnöjdhet i toppklass

Tommy har med ett brinnande engagemang, professionell framtoning och affärsmässigt fokus vunnit stort förtroende hos sina kunder. Ett bevis på detta är utmärkelsen som den mäklare med högst kundnöjdhet i kombination med effektivast försäljningstakt utav ca 500 medarbetare inom hela Mäklarhuset. Beaktas bör att Mäklarhuset haft branschens nöjdaste kunder 8 utav de senaste 10 åren enligt SKI.

Levererar alltid med högsta kvalitet

Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er en effektiv försäljningsprocess med ett tillfredställande slutpris. Genom åren har det blivit många prisrekord och Tommy är känd för att alltid ge sitt yttersta för att uppnå bästa möjliga affär. Han är kunnig, engagerad, effektiv, driven, tävlingsinriktad, rak och ärlig. Kryddat med ett stort leende och en positiv anda.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Arbetade på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering