Tommy Karlsson

Min karriär som mäklare startade år 2007 på en av Halmstads största byråer. Innan dess hade jag studerat fyra år vid Högskolan i Halmstad och tagit en examen i bygg- & fastighetsekonomi. Efter sju lärorika, roliga och inte minst framgångsrika år som anställd var det dags för nästa utmaning. Nämligen att driva en helt egen mäklarbyrå tillsammans med min barndomsvän Henrik Borglin!

Höga ambitioner och stor passion

Sedan start har jag hunnit förmedla ca 800 bostäder och därmed byggt upp en gedigen erfarenhet. Mitt signum är att jag alltid arbetar efter en tydlig struktur där jag utför mina förmedlingar målinriktat, noggrant och med stort fokus på kvalitet i samtliga moment. Jag anser förtroende vara A och O, både mot säljare och köpare. Mina kunder ska känna sig trygga och i goda händer!

Nöjda kunder ger goda rekommendationer

Jag har mottagit flera utmärkelser, senast 2017 då jag fick pris för högst kundnöjdhet i kombination med snabbast försäljningstakt utav ca 500 medarbetare inom Mäklarhuset i Sverige. Nöjda kunder har alltid varit min största drivkraft och är den viktigaste faktorn bakom min framgång som en utav Halmstads mest anlitade mäklare.

You'll Never Walk Alone

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering