Tommy Karlsson - mäklare i Halmstad

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (124 omdömen)

En av Halmstads mest anlitade mäklare

Tommy äger Mäklarhuset i Halmstad tillsammans med sin barndomsvän Henrik Borglin. Tommy är en av Halmstads mest anlitade mäklare och sedan starten år 2007 har det hunnit bli ca 1000 förmedlingar!

Nöjdast kunder inom Mäklarhuset

Tommy har med stort engagemang och skicklighet vunnit stort förtroende hos sina kunder. Ett bevis på detta är utmärkelsen som den mäklare med högst kundnöjdhet inom hela Mäklarhuset med ca 550 medarbetare.

Levererar en kvalitativ tjänst med det lilla extra

Anlitar ni Tommy som mäklare kan ni förvänta er att han presterar på högsta nivå för att ni ska bli nöjda. Rekommendationer har alltid varit den självklara drivkraften och är en av de viktigaste faktorerna bakom Tommys framgångar.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare sedan 2007 och ledamot i Mäklarsamfundet. Anställd på Svensk Fastighetsförmedling 2007-2014, blev delägare i Mäklarhuset maj 2014.

YNWA

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor: Halmstad
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler