Tommy Karlsson - mäklare i Halmstad

Din bostadsaffär kommer att vara en av de största affärerna du gör i ditt liv. För att den ska bli så bra som möjligt krävs det en skicklig och erfaren mäklare med ett stort personligt engagemang, noggranna förberedelser och en genomtänkt plan som är anpassad efter just din bostad och din situation. Med mig vid rodret så är det precis vad jag levererar. Det ska vara toppklass, då är jag nöjd!

Nöjdast kunder inom Mäklarhuset och hela Hallands mest rekommenderade

Mina kunder beskriver mig som lyhörd, engagerad, målinriktad och lätt att tycka om. Kanske är det därför jag belönats med en mycket hög kundnöjdhet och vunnit pris som den mäklare med nöjdast kunder. Jag har även blivit utnämnd till Halmstads (och hela Hallands) populäraste och mest rekommenderade mäklare. Jag och min kompanjon Henrik Borglin har flertalet år varit Halmstads mest anlitade mäklare.

Bakgrund

Jag har varit fastighetsmäklare i Halmstad sedan 2007 och sålt allt ifrån villor i mångmiljonklassen till små charmiga lägenheter och stora hyreshus. Det är variationen som är så spännande och kul. Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2003-2007). Registrerad fastighetsmäklare 2007. Ledamot i Mäklarsamfundet 2007. Svensk fastighetsförmedling 2007-2014. Delägare i Mäklarhuset 2014.

Förtroende är A och O och jag levererar alltid det jag lovar!

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Tommy Karlsson, mäklare / delägare i Halmstad
Tommy Karlsson

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor: Halmstad
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.