Emil Karlsson - mäklare i Halmstad

4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare (75 omdömen)

Emil började arbeta på Mäklarhuset 2016 och har sedan dess varit en viktig kugge i deras lagbygge. Emil har en bakgrund som elitvolleybollspelare med bland annat ett SM-guld i bagaget. Emil har höga ambitioner och strävar alltid efter att bli lite bättre varje dag.

Höga ambitioner

Emil är en resultatdriven mäklare med hjärtat på rätt ställe. Emils framtoning präglas av en ödmjuk godhjärtad personlighet kryddat med en vinnarmentalitet. Perfekta egenskaper för en modern mäklare!

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2015-2019). Fastighetsmäklarassistent på Mäklarhuset Halmstad (2016-2019). Registrerad fastighetsmäklare från 2019.

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Emil Karlsson Fastighetsmäklare
Emil Karlsson

Fastighetsmäklare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor: Halmstad
Nöjda kunder
4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler