Mäklare i Halmstad

Emil Karlsson

Emil Karlsson

Emil Karlsson

Fastighetsmäklare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor
Halmstad

Mäklare i Halmstad

Emil Karlsson

Emil började arbeta på Mäklarhuset 2016 och blev registrerad mäklare 2019. Emil har en bakgrund som elitvolleybollspelare med bland annat ett SM-guld i bagaget. Emil har höga ambitioner och strävar alltid efter att bli lite bättre varje dag.

Höga ambitioner

Emil är en resultatdriven mäklare med hjärtat på rätt ställe. Emils framtoning präglas av en ödmjuk personlighet kryddat med en stor dos vinnarmentalitet. Han är van vid schyssta ärliga tag och att göra det lilla extra som krävs för att lyckas. Troligen är det därför Emil var med på topplistan (topp 5) över Halmstads mest anlitade mäklare!

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2015-2019). Mäklarhuset 2016.

"Jag vet vad som krävs för att nå bästa möjliga resultat!"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.8Kundrecensioner

4,9

Vi kan varmt rekommendera Emil Karlsson på Mäklarhuset. Emil är en lugn, lyssnande, informativ och mycket kunnig mäklare. Emil har även varit mycket bra på återkoppling under husförsäljningen som han skött på ett professionellt och förtroendeingivande sätt.
Bodil Pearson
Efter 38 år i samma hus önskar man bara att hitta rätt mäklare. Och…det gjorde vi. Emil Karlsson är en ärlig, professionell och lyssnande mäklare. Vi kände oss helt trygga i hans händer och vår husförsäljning kunde inte bli bättre.
Ylva Svensson
Emil är en ödmjuk vinnarskalle, som lyckades med en snabb och smidig försäljning av vårt hus. Vi är mycket nöjda och rekommenderar Emil varmt.
Lena Barood
Bättre mäklare får man leta efter! Bättre mäklare får man leta efter , vi sålde vårt sommarhus i Frösakull med hjälp av Henrik. Från första stund kände vi oss trygga och att vi hamnat i proffsiga händer. Perfekt från A till Ö. Kan varmt rekommendera Henrik, Tommy och Emil på Mäklarhuset i Halmstad. Eva-Lotta och Göran Stierna
Göran Stierna
Fantastiskt bra och trevlig service av alla på Mäklarhuset i Halmstad, Emil, Henric och Tommy. Vi började försäljningen av vår bostadsrätt mitt i semestertider, men trots det vi fick bästa tänkbara bemötande och allt flöt bara på. Tommy sålde sedan vår lägenhet och det blev hur bra som helst för alla oss inbladade. Mycket proffsigt!
Maria Comstad

Hitta till oss


Mäklarhuset Halmstad Köpmansgatan 10 (inne i Drottning Kristina-passagen, granne med Espresso House), 302 42 Halmstad

Öppettider


Måndag-Fredag 08:30-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.