Henrik Borglin - mäklare i Halmstad

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (148 omdömen)

Jag har arbetat som mäklare sedan 2007 och äger Mäklarhuset tillsammans med min barndomsvän Tommy Karlsson. Vi har varit två av Halmstads mest anlitade mäklare de senaste åren och brinner verkligen för att göra våra kunder nöjda. Jag har ett förflutet som hockeymålvakt och det har format mig till en noggrann lagspelare med känsla för de små detaljerna.

Årets mäklare inom hela Mäklarhuset

Jag har haft förmånen att få ta emot pris som "Årets mäklare" i Hela Sverige. Flera år i rad har jag jag varit den mäklare som förmedlat flest bostäder i Halmstad. Målsättningen har dock aldrig varit att sälja mest, utan att leverera kvalitet! Men det ena leder till det andra. Jag kommer alltid till kontoret med ett leende på läpparna, att förmedla bostäder är bland det roligaste jag vet.

Bakgrund

Utbildad bygg- och fastighetsekonom (2002-2006). Registrerad fastighetsmäklare 2007. Ledamot i Mäklarsamfundet 2007. Mäklarhuset 2007, delägare 2014.

Framgång föder framgång

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Henrik Borglin, mäklare / delägare i Halmstad
Henrik Borglin

Fastighetsmäklare / Delägare / Bygg- & fastighetsekonom

Kontor: Halmstad
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.
Mina tidigare försäljningar

Visa fler
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.