Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tillsammans är vi dubbelt så bra!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson driver Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team sedan unga år. Historien börjar som klasskamrater i gymnasiet för att sedan följas på med gemensam militärtjänstgöring i Skövde, lagkamrater i flera fotbollslag, gemensamt extrajobb under studietid och samma utbildning på högskolan. Men deras mäklarkarriärer startade dock på olika byråer, som konkurrenter. Efter sju lärorika och inte minst framgångsrika år som anställda uppfylldes slutligen drömmen om att tillsammans driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart….

Det ena ger det andra

Vår målsättning har aldrig varit att bli störst, utan istället strävar vi efter att förmedla Halmstads främsta mäklartjänst. Nöjda kunder och rekommendationer har varit vår viktigaste utgångspunkt i utformningen av vårt arbetssätt. Vårt målinriktade arbete har resulterat i att vi (Henrik eller Tommy) varit Halmstads individuellt mest anlitade mäklare de senaste 6 åren. Tillsammans har vi förmedlat över 1500 bostäder och därmed byggt på oss en ovärderlig erfarenhet. Vi har bland annat på nationell nivå blivit belönade med pris för "Nöjdast kunder" och "Årets mäklare". Det ena ger det andra, nöjda kunder ger goda rekommendationer!

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande privatägd (ej franchise likt många konkurrenter) mäklarkedja. Tillsammans med ca 110 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår mäklartjänst. Mäklarhuset är helt unika genom att ha branschens nöjdaste kunder enligt SKI i 8 utav de senaste 10 åren.

På kontoret har vi en familjär känsla och anser ödmjukhet och rätt attityd vara en förutsättning för en lyckad affär. Hos oss ska det vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara kund.

Varmt välkommen du också!

Halmstad

Köpmansgatan 10 (Drottning Kristina-passagen), 302 42 Halmstad

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering