Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Halmstads mest anlitade mäklarduo!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson äger Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team med vänskap sedan barnsben. De har följts åt genom gymnasiet, lumpen, fotbollsklubbar och Högskolan. Mäklarkarriärerna startade dock på två olika byråer i Halmstad, men efter sju framgångsrika år som anställda uppfylldes slutligen drömmen om att tillsammans få driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart...

Framgång är en belöning av hårt arbete

Vi är en dynamisk duo som brinner för vårt yrke och älskar att förmedla bostäder. Vi ställer höga krav på vårt arbete och vill vara det självklara valet för er som värdesätter kvalitet och service. Vårt målinriktade arbete har resulterat i att vi under de senaste 4 åren varit Halmstads mest anlitade mäklare och tillsammans förmedlat över 1250 st bostäder. Under åren har vi också belönats med en mycket hög kundnöjdhet där vi vunnit utmärkelser både individuellt och som kontor.

Vi tror att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad affär och kommer göra allt för att det ska vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara vår kund!

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande mäklarkedja. Tillsammans med ca 120 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår prisbelönta hemsida och vårt unika kundvårdsystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant avseende digital marknadsföring.

10 år i följd är ingen slump

Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Svenskt kvalitetsindex har åtta år i följd, 2008 - 2015, utsett Mäklarhuset till den mäklarkedja som har nöjdast kunder i hela branschen och 2016-2017 hamnade vi på en hedrande 2:a plats. Vi är stolta över vårt varumärke och vill att du som kund ska känna stolthet i att ha valt Mäklarhuset som din mäklare.

Välkommen till oss!

Halmstad

Klammerdammsgatan 19, 302 42 Halmstad

Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering