Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Halmstads mest anlitade mäklarduo!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson driver Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team med vänskap sedan barnsben. De har följts åt genom gymnasiet, lumpen, fotbollsklubbar och Högskolan. Mäklarkarriärerna startade dock på två olika byråer i Halmstad, men efter sju framgångsrika och inte minst lärorika år som anställda uppfylldes slutligen drömmen om att tillsammans få driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart...

Mäklare med kvalitetsfokus

Vi är en dynamisk duo som brinner för vårt yrke och älskar det vi gör. Att koppla ihop säljare och köpare, uppfylla drömmar och hjälpa våra kunder med att få ut maximalt av sin försäljning. Vi ställer höga krav på vårt arbete och vill vara det självklara valet för er som värdesätter kvalitet och service. Vårt målinriktade arbete har resulterat i att vi under de senaste 5 åren varit Halmstads mest anlitade mäklare och tillsammans förmedlat närmare 1500 st bostäder. Under åren har vi också belönats med en mycket hög kundnöjdhet där vi vunnit utmärkelser både individuellt och som kontor.

Vi tror även att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad affär och kommer göra allt för att det ska vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara vår kund!

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande mäklarkedja. Tillsammans med ca 120 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår prisbelönta hemsida och vårt unika kundvårdsystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant avseende digital marknadsföring mm.

Vi har nöjdare kunder

Vi vill att du med vår tjänst ska känna att du gjort en enkel, trygg och smart bostadsaffär. Kvittot på att vi gjort ett bra jobb är nöjda kunder. Mäklarhuset har så länge man mätt kundnöjdhet i vår bransch antingen toppat listan eller varit i den absoluta toppen. Dessutom ligger Henrik och Tommy i toppskiktet sett över hela landet på en individuell nivå.

Välkommen till oss!

Halmstad

Klammerdammsgatan 19, 302 42 Halmstad

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering