Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Halmstads mest anlitade mäklare 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 & 2019!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson äger Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team sedan unga år. Det började som klasskamrater i gymnasiet och följdes åt med gemensam värnplikt i Skövde, högskolestudier (bygg- & fastighetsekonomi), gemensamma extrajobb och lagkamrater i ett par olika fotbollsklubbar. Henrik och Tommy har helt enkelt gjort det mesta ihop. Mäklarkarriärerna startade dock på olika byråer som konkurrenter. Men efter sju lärorika år som anställda uppfylldes äntligen drömmen om att tillsammans driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart….

NÖJDA KUNDER OCH REKOMMENDATIONER

Henrik och Tommy är etablerade och välrenommerade mäklare som under de senaste åren varit två av Halmstads mest framgångsrika. De går mot strömmen och har inte som målsättning att bli den största mäklarbyrån, utan tror istället på att försöka förmedla Halmstads främsta mäklartjänst. Både för köpare och säljare.

Deras styrkor ligger i att kunna erbjuda en personlig mäklartjänst präglad av en stor dos yrkesskicklighet i kombination med modernt nytänkande och tillhörigheten i en stor rikstäckande mäklarkedja - Mäklarhuset. De brinner för sitt yrke och tycker det är fantastiskt kul att arbeta ihop. Detta avspeglas i allt de gör och är en stor del bakom deras framgång. På kontoret har de en familjär känsla och anser ödmjukhet och rätt attityd vara en förutsättning för en lyckad affär. Hos Mäklarhuset ska det vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara kund!

Förutom att de varit Halmstads (individuellt sett) mest anlitade mäklare de senaste åren, har dem på en nationell nivå tilldelats pris för "Årets Mäklare" och "Nöjdast Kunder". De övertog Mäklarhuset i maj 2014 och nådde första milstolpen, att ha förmedlat 100 bostäder, redan efter 6 månader. Juni 2020 nådde de nästa milstolpe, att ha förmedlat hela 1000 bostäder på 6 år!

MÄKLARHUSET, DEN SMARTA MÄKLAREN

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Halmstad drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

På Mäklarhuset har vi ägnat mycket arbete åt hur vi kan få bostaden att synas i mediebruset med den mest effektiva och prisvärda marknadsföringen. Vi har anpassat arbetssätt, teknikstöd och medieval till vår målgrupps beteende och medievanor. Då blir det självklart att välja digitala kanaler, och i den mån det behövs, komplettera med traditionella media. Vi vill hävda att vi är det mäklarföretag som är mest specialiserat på modern marknadsföring. Allt med målet att hitta rätt köpare och rätt pris genom att få fler till visningen och fler budgivare vilket ger det bästa slutpriset. Så att du blir så nöjd som möjligt med din bostadsaffär.

Mäklarhuset Halmstad

Köpmansgatan 10, 302 42 Halmstad

Aktuella försäljningar
Visa alla 30
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering