Sök Meny
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Halmstads mest anlitade mäklarduo!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson äger Mäklarhuset i Halmstad och har under de senaste åren varit Halmstads två mest anlitade mäklare. De är ett sammansvetsat team med vänskap sedan barnsben där de gått i skola, spelat fotboll, gjort värnplikten och även studerat vid Högskolan ihop. Mäklarkarriärerna startade dock på olika håll. Men efter framgångsrika år som anställda så uppfylldes drömmen om att tillsammans få driva en egen mäklarbyrå. År 2014 övertog dem Mäklarhuset och en ny spännande resa tog fart...

Framgång är en belöning av hårt arbete

Vår målsättning är att förmedla en mäklartjänst vi kan vara stolta över. Vi ställer höga krav på vårt arbete och vill vara det självklara valet för er som premierar kvalitet och kundnöjdhet. Vi har varit verksamma som mäklare sedan 2007 och tillsammans förmedlat över 1 250 st bostäder. Under åren har vi belönats med en mycket hög kundnöjdhet där vi vunnit utmärkelser både individuellt och som kontor.

Vi tror även att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad affär och kommer göra allt för att det ska vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara vår kund!

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av individuell skicklighet i kombination med tillhörigheten i en privatägd mäklarkedja. Tillsammans med ca 120 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår prisbelönta hemsida och unika kundvårdsystem, samt säkerställa att vi alltid ligger i framkant med utbildningar och professionella verktyg.

10 år i följd är ingen slump

Mäklarhuset är den största mäklarkedjan med privat ägande och lokalt entreprenörskap. Svenskt kvalitetsindex har åtta år i följd, 2008 - 2015, utsett Mäklarhuset till den mäklarkedja som har nöjdast kunder i hela branschen och 2016-2017 hamnade vi på en hedrande 2:a plats. Vi är stolta över vårt varumärke och vill att du som kund ska känna stolthet i att ha valt Mäklarhuset som din mäklare.

Halmstad

Klammerdammsgatan 19, 302 42 Halmstad

Tel: 035-16 66 55

halmstad@maklarhuset.se

Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Våra medarbetare
Henrik Borglin Fastighetsmäklare / Delägare
Henrik Borglin
Fastighetsmäklare / Delägare
Bygg- & fastighetsekonom
E-post
Tommy Karlsson Fastighetsmäklare / Delägare
Tommy Karlsson
Fastighetsmäklare / Delägare
Bygg- & fastighetsekonom
E-post
Emil Karlsson Blivande mäklare
Emil Karlsson
Blivande mäklare
Mäklartrainee
E-post
Boka fri värdering