Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Vunnit priser som "Årets Mäklare" och "Nöjdast Kunder"

Henrik Borglin och Tommy Karlsson äger Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team sedan unga år. Båda är uppvuxna i Halmstad och historien började som klasskamrater i gymnasiet och följdes åt med värnplikt, högskolestudier, extrajobb och lagkamrater i ett par olika fotbollsklubbar. Henrik och Tommy har helt enkelt gjort det mesta ihop. Mäklarkarriärerna startade dock på olika byråer som konkurrenter. Men efter sju lärorika år som anställda uppfylldes äntligen drömmen om att tillsammans driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart….

Affärsmässighet, engagemang och personlig service

Vår målsättning är att skapa ett värde för alla våra kunder genom att leverera en kvalitativ mäklartjänst. Vi vill dela med oss av vår erfarenhet och den yrkesskicklighet vi samlat på oss genom åren. Genom att investera i våra tjänster ska du som kund bli en vinnare och känna dig trygg i att du får den bästa tänkbara servicen.

Vår styrka ligger i att kunna erbjuda en personlig mäklartjänst i kombination med affärsmässighet och modernt nytänkande. Vi älskar att förmedla bostäder och brinner för att överträffa våra kunders förväntningar. På kontoret har vi en familjär känsla och anser ödmjukhet och rätt attityd vara en förutsättning för en lyckad affär.

Övertagandet av Mäklarhuset 2014 startade i raketfart och vi hade förmedlat 100 bostäder redan efter 6 månader. Efter 6 år nådde vi nästa milstolpe genom att ha förmedlat hela 1000 bostäder! 2018 mottog vi ett diplom som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer, vilket vi är stolta och tacksamma över. Vi har även på en nationell nivå tilldelats pris för ”Årets Mäklare” och ”Nöjdast Kunder”.

Mäklarhuset, den smarta mäklaren

Vi har ägnat mycket arbete åt hur vi kan få bostaden att synas i mediebruset med den mest effektiva marknadsföringen. Vi har anpassat arbetssätt, teknikstöd och medieval till vår målgrupps beteende och medievanor. Då blir det självklart att välja digitala kanaler, och i den mån det behövs, komplettera med traditionella media. Vi vill hävda att vi är det mäklarföretag som är mest specialiserat på modern marknadsföring. Allt med målet att hitta rätt köpare och rätt pris genom att få fler till visningen och fler budgivare vilket ger det bästa slutpriset. Så att du blir så nöjd som möjligt med din bostadsaffär.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Halmstad drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset Mäklarhuset Halmstad
Besöksadress: Köpmansgatan 10, 302 42 Halmstad
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Aktuella försäljningar

Visa alla 24
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering
Hitta till oss