Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Halmstads mest anlitade mäklarduo!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson driver Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team med vänskap sedan barnsben. De har följts åt genom gymnasiet, lumpen, fotbollsklubbar och Högskolan. Mäklarkarriärerna startade dock på två olika byråer i Halmstad. Efter sju framgångsrika och inte minst lärorika år som anställda uppfylldes äntligen drömmen om att tillsammans få driva en helt egen mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart...

Tillsammans är vi dubbelt så bra!

Vår målsättning är att förmedla Halmstads vassaste mäklartjänst. Vi ställer därför höga krav på vårt arbete och samarbetar enbart med noga utvalda partners. Vi har ett förflutet inom idrotten och vår motivation präglas därför av en stor dos tävlingsinstinkt. Vårt målinriktade arbete har resulterat i att vi under de senaste 5 åren varit Halmstads individuellt mest anlitade mäklare.

2018 blev Henrik "årets mäklare" inom hela Mäklarhuset och 2017 tog Tommy emot priset som den mäklare med högst kundnöjdhet och snabbast försäljningstakt utav alla mäklare inom kedjan.

Vi tror även att ödmjukhet och rätt attityd är en förutsättning för en lyckad affär och kommer göra allt för att det ska vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara vår kund!

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande mäklarkedja. Tillsammans med ca 110 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår mäklartjänst. Mäklarhuset har haft branschens nöjdaste kunder enligt SKI i 8 utav de senaste 10 åren. Vilket är ett resultat av vår kundorienterade kultur.

Vi (Henrik och Tommy) har tillsammans förmedlat runt 1500 bostäder sedan våra karriärer startade år 2007. Det innebär att vi besitter en bred kompetens och en ovärderlig erfarenhet. Men det viktigaste av allt, vi är fortfarande unga och hungriga!

Välkommen till oss när du vill göra ditt livs affär :)

Halmstad

Klammerdammsgatan 19, 302 42 Halmstad

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering