Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tillsammans är vi dubbelt så bra!

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Halmstad

Henrik Borglin och Tommy Karlsson driver Mäklarhuset i Halmstad och är ett sammansvetsat team sedan unga år. Historien börjar som klasskamrater i gymnasiet för att sedan följas på med gemensam militärtjänstgöring i Skövde, lagkamrater i flera fotbollslag, gemensamt extrajobb under studietid och samma utbildning på högskolan. Deras mäklarkarriärer startade dock på olika håll, men efter sju roliga och framgångsrika år som anställda uppfylldes drömmen om att tillsammans driva en mäklarbyrå. År 2014 var återföreningen ett faktum och en ny spännande resa tog fart….

Halmstads mest anlitade mäklarduo

Vi jobbar i team och har en gemensam målsättning att förmedla Halmstads främsta mäklartjänst. Vi ställer därför höga krav på vårt arbete och samarbetar enbart med noga utvalda leverantörer. Vi har ett förflutet inom idrotten och vår motivation präglas av en stor dos "tävlingsinstinkt". Vårt målinriktade arbete har resulterat i att vi under de senaste fem åren varit Halmstads individuellt mest anlitade mäklare. Tillsammans har vi förmedlat över 1500 bostäder och därmed samlat på oss en bred kompetens och en gedigen erfarenhet. Vi har blivit belönade med pris för "Nöjdast kunder" och även "Årets mäklare" inom Mäklarhuset i hela Sverige.

Det bästa av två världar

Vår styrka är att vi kan erbjuda en mäklartjänst som präglas av lokalt entreprenörskap i kombination med tillhörigheten i en rikstäckande mäklarkedja. Tillsammans med ca 110 st kontor äger vi gemensamt Mäklarhuset och kan på ett effektivt sätt utveckla vår mäklartjänst. Mäklarhuset är helt unika genom att ha branschens nöjdaste kunder enligt SKI i 8 utav de senaste 10 åren.

På kontoret har vi en familjär känsla och anser ödmjukhet och rätt attityd vara en förutsättning för en lyckad affär. Hos oss ska det vara enkelt, tryggt och inspirerande att vara kund!

Halmstad

Köpmansgatan 10 (Drottning Kristina-passagen), 302 42 Halmstad

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval på några av våra senaste förmedlingar, uppdateras löpande!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering