Mäklare i Halmstad

Sara Johansson

Sara Johansson

Sara Johansson

Fastighetsmäklare / Certifierad nyproduktion

Kontor
Halmstad

Mäklare i Halmstad

Sara Johansson

Sara är Smålandstösen som sedan hon tog sin mäklarexamen 2013 framgångsrikt förmedlat villor och lägenheter på flera orter i landet. Hennes man är tidigare hockeyproffs, så det har blivit en del flyttar genom åren. Men det har skapat en större förståelse för hela flyttprocessen och hur avgörande en mäklares arbete verkligen är.

Teamplayer med huvudet på skaft

Saras kunder framhåller ofta hennes förmågor till tydlig kommunikation, pålitlig, kunnig och effektiv. Att hålla människor uppdaterade om läget i säljprocessen är en trygghetsfaktor som hon månar mycket om. Samtidigt har hon ett starkt driv mot målet att hennes kunder ska nå en så framgångsrik försäljning som möjligt.

"Förtroende är A och O!"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
4.8Mäklare & medarbetare


Kundrecensioner

4,9

Väldigt nöjda med Sara. Kändes tryggt att köpa första huset genom henne. Bra på att förklara allt som är nytt och mycket påläst och kunnig på visning. Allt med husköpet flöt på hur fint som helst och har absolut inget att anmärka på.
Christina Juul
Jag kan varmt rekommendera Sara, en mycket kompetent, seriös och trevlig mäklare. Sara har hela tiden ställt upp på ett professionellt sätt när man haft frågor, Sara har hela tiden fixat allt till full belåtenhet.
Erik Bromberg
Vi är så nöjda med Sara Johansson på Mäklarhuset i Halmstad. Hon är påläst och noggrann. Trots svåra tider var hon mycket aktiv. Bra diskussioner och fin uppföljning både för oss som säljare och intresserade köpare. Tack!
Eva Snygg
Sara var otroligt professionell genom hela processen. Hon var alltid till hands för att svara på våra frågor och gav oss regelbundna uppdateringar. Kommunikationen var toppklass, vi kände oss verkligen väl omhändertagna. Vi kan rekommendera denna mäklare till alla som söker professionellt stöd och en smidig försäljningsprocess. Tack!
Tilda Brönnert
Sara är en stjärna med ett enormt tålamod! Hon är lyhörd, noggrann och mån om en bra affär för både oss som säljare och köparen. Det har varit en öppen och bra kommunikation och vi kan varmt rekommendera henne i alla lägen.
Cecilia Lindberg
Vi upplevde att Sara följde oss genom hela resan med försäljningen på ett professionellt och organiserat vis. Vi blev informerade tidigt om hur en försäljning går till och vad vi ska tänka på. Hade vi några frågor eller nått vi undrade över, var det aldrig några problem att ställa dem till Sara. Vi kan med gott samvete rekommendera Sara som mäklare.
Richard Kruse
Sara Johansson har varit en toppenmäklare med sitt engagemang, optimism och glada humör. Alltid tillgänglig och behjälplig med allt som tänkas kan
Louise Ahlgren
Sara är en engagerad mäklare med trevligt bemötande. Vi känner oss mycket nöjda!
Therese Kruse

Hitta till oss


Mäklarhuset Halmstad Köpmansgatan 10 (inne i Drottning Kristina-passagen, granne med Espresso House), 302 42 Halmstad

Öppettider


Måndag-Fredag 08:30-17:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.