Sök Meny

Din mäklare i Borås

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Borås

Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en tryggare och mindre krånglig plats för våra kunder. Så om du ska köpa eller sälja din bostad - gör det enkelt för dig och kontakta någon av våra noggranna och engagerade mäklare. Vi erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder.

Årets kontor och Nöjdast kunder 8 år i rad

Det är med stor glädje vi tagit emot utmärkelsen "Årets Kontor 2015" inom Mäklarhuset! De satsningar vi gjort under de senaste åren för att öka kundnöjdheten och förbättra vårt arbetssätt har utmärkt oss bland kontoren i kedjan och det är en stor ära för oss att få den här utmärkelsen. Tack vare att vi i Mäklarhuset har ett stort kundnöjdhetsfokus har vi varit den kedja som, enligt SKI, haft nöjdast kunder 2015 och de sju föregående åren!

Unik marknadsföring

Under de senaste åren har vi gjort flera förändringar där vi bland annat lagt extra krut på att utvecklade vårt marknadsföringssystem för att på ett bättre och mer effektivt sätt nå ut till våra kunder. Mäklarhuset marknadsför sina objekt med hjälp av ett exklusivt marknadsföringspaket där vi kan erbjuda våra kunder annonsering på bland annat aftonbladet.se och hitta.se, detta utöver Blocket Bostad, vår egen hemsida, och naturligtvis Hemnet. Genom vår satsning kan vi, till skillnad från våra konkurrenter, garantera varje objekt minst 300.000 visningar! Då vi granskat statistik gällande åldersfördelningen på våra köpare de senaste åren ser vi att den övervägande andelen köpare finns bland 80- och 90-talisterna. När vi tittar på motsvarande statistik rörande åldersgruppernas val av mediakanaler är det glasklart att det är via de digitala kanalerna våra köpare söker bostad. Vi marknadsför helt enkelt våra objekt där köparna finns, svårare än så är det inte!

Vi kan Borås

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom i Sjuhärad. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, naturområden, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.  Som del av Sveriges största fristående mäklarkedja med 130 kontor runt om i landet har vi en trygg organisation i ryggen. Detta kombinerat med vår stora lokalkännedom och långa erfarenhet, både i Sjuhärad och i branschen, gör att vi kan erbjuda dig det bästa av två världar i form av bland annat proffsig marknadsföring och en hög personlig service. Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna i livet. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljare och köpare. Vi vet att ingen bostadsaffär är den andra lik och är därför måna om att vara lyhörda inför våra kunders behov och anpassa vårt samarbete efter rådande omständigheter, alltmedan vi ständigt strävar efter att överträffa de förväntningar som finns.

Välkommen att kontakta oss!

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder, så som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering, och även rådgivning kring din bostad. Tveka inte att kontakta någon av våra kompetenta och hängivna medarbetare, vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Erica Sundqvist Fastighetsmäklare
Erica Sundqvist
Fastighetsmäklare
E-post
Olle Ekberg Fastighetsmäklare
Olle Ekberg
Fastighetsmäklare
E-post
Helna Millqvist Fastighetsmäklare
Helna Millqvist
Fastighetsmäklare
E-post
Johan Nilsson Fastighetsmäklare
Johan Nilsson
Fastighetsmäklare
E-post
Erica MacInnes Fastighetsmäklarassistent
Erica MacInnes
Fastighetsmäklarassistent
Reg. Fastighetsmäklare
E-post
Edin Vatres Fastighetsmäklare
Edin Vatres
Fastighetsmäklare
E-post
Emelie Jonsander Fastighetsmäklarassistent
Emelie Jonsander
Fastighetsmäklarassistent
E-post
Peter Carlsson Personalchef / Fastighetsmäklare
Peter Carlsson
Personalchef / Fastighetsmäklare
Säljansvarig
E-post
Anders Henricson Fastighetsmäklarassistent
Anders Henricson
Fastighetsmäklarassistent
E-post
Våra kontor
Mäklarhuset Bollebygd
Tel: 033-289969
Göteborgsvägen 18
517 34 Bollebygd
Mäklarhuset Borås
Tel: 033-107799
Lorensbergsgatan 2
504 30 BORÅS
Mäklarhuset Mark
Tel: 0320-40220
Lorensbergsgatan 2
504 30 Borås
Mäklarhuset Ulricehamn
Tel: 0321-12108
Storgatan 22
52330 Ulricehamn