Sök Meny

Din mäklare i Göteborg

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Göteborg

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Göteborg

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i Göteborg idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna! Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret nedanför så kontaktar vi dig.

Göteborg

Besök/kontakt: se respektive kontor i listan nedan

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen nedan godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Aktuella försäljningar
Våra kontor
Mäklarhuset Göteborg Centrum
Tel: 031-81 85 00
Storgatan 14
Göteborg
Mäklarhuset Mölndal
Tel: 031-67 45 50
Brogatan 2A
Mölndal
Mäklarhuset Göteborg Väster
Tel: 031-289990
Värslevägen 71
Askim
Mäklarhuset Partille
Tel: 031-26 08 60
Göteborgsvägen 101
SÄVEDALEN
Mäklarhuset Göteborg Öster
Tel: 031-733 60 00
Storgatan 14
Göteborg
Mäklarhuset Härryda
Tel: 031-88 78 90
Biblioteksgatan 4
Mölnlycke
Mäklarhuset Lerum
Tel: 0302-498080
Adelstorpsvägen 9
Lerum
Mäklarhuset Kungälv
Tel: 0303-60565
Torggatan 2
Kungälv