Sök Meny
San Juan de Los Terreros / Costa De Almeria
Mar de Pulpi Fase 3, 4 rum m takterrass
Pris: 2 057 000 kr
Boarea/biarea: 96/80 kvm
Driftkostnad: 113 kr/mån
Rum: 3 sovrum
Våning: 1 av 1 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / San Juan de Los Terreros - Costa De Almeria / Mar de Pulpi Fase 3, 4 rum m takterrass

Havet vid första ögonkastet!

De strandnära fastigheterna med nybyggda lägenheter ger dig flera valmöjligheter; du kan välja lägenhet med 2 eller 3 sovrum med takterrass eller trädgård.

Mar de Pulpí Pueblo Mediterráneo "Los Jazmines" förvandlar din dröm om strandnära boende i verkligheten, omgiven av vackra trädgårdar och alla nödvändiga bekvämligheter på plats, såsom en stormarknad, restauranger, sport och fritidscenter och mer. Du kommer att njuta av den fantastiska medelhavsklimat året runt, eftersom projektet har 3 pooler för vuxna, varav en är uppvärmd, samt ytterligare 2 pooler bara för barn. Det finns också uppvärmda bubbelpooler, turkiskt bad och en finsk bastu. En källarvåning kommer att utses till garage och förråd.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  96 kvm
 • Biarea
  80 kvm
 • Bruksarea
  176 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
 • Allmän information
  PROJEKTET
  Projektet helt inkapslad med tegelväggar och grindar, med kod låsning grindar på olika punkter runt komplexet. Hiss för nedstigning till parkering med plats för 6 personer i enlighet med gällande standarder för hissar. Dessutom: Rymlige gångvägar anlagda med bänkar och ramp. Chill-out område dimensionerad över 260m2 med liten sjö, gräsmatta, träd, trädgårdar och bänkar. Sauna nära poolområdet med olika bastutyper plus omklädningsrum, toaletter och duschar.

  BASSÄNG
  Poolområdet med utsikt til stranden: Adult pool med en vattenyta på cirka 200m2 med inre belysning som innehåller färgförändringar, med stegar anpassade för personer med nedsatt rörlighet. Uppvärmd vuxen pool med en yta på 65 m2. Barnbassäng med en yta på 40 m2. Plattformar med solstolar runt poolområdet, yta 150 m2. Simbassängområdet har storlek 2.600 m2 med gräsmatta, trädgårdar och toaletter. Två uppvärmda bubbelpooler med undervattensbelysning, var och en med en kapacitet för 6-8 personer, tillverkad i termoformade akrylmaterial i ett enda stycke, med handtag i rostfritt stål, ergonomiska stolar och USSPA varumärken luft och vattenstrålar.
TV- och Internetanslutning
 • Parabol mot ASTRA satellit med individuella digitala mottagare som erbjuder mer än 200 öppna kanaler och expansionsplatser för att använda PCMCIA-kort för att visa krypterade pay-per-view-kanaler. Internet via ADSL
Bilplats/Övriga byggnader
 • Samtliga fastigheter är försedda med en underjordisk parkeringsplats.
Ekonomi
 • Gemenskapskostnader
  113 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  113 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Om du gillar att sola, är Mar de Pulpi ett utmärkt val, eftersom platsen är vänd mot stränderna i La Entrevista och Los Nordos och också mycket nära belägen stränderna på San Juan de los Terreros, Mar Serena, Mar Rabiosa, Calipso, La Higuerica, La Carolina y Las Calas de la Tía Antonia, Cala Cuartel och Cala Cerrada.

  GOLFBANOR
  Det finns flera golfbanor i närheten av Mar de Pulpi. Den närmaste är Aquilon Golf som ligger mindre än 3 km bort, och Desert Spring Golf, som erbjuder golf och det typiska ökenlandskap som Almeria är känd för.

  SERVICE
  800 meter från Mar de Pulpi är hjärtat i San Juan de los Terreros, där du kan hitta alla typer av affärer och tjänster. På några minuters bilväg hittar du Aguilas, som erbjuder olika typer av tjänster som man förväntar sig av en stor stad. Mar de Pulpi kommer också att erbjuda ett 3000 m2 shoppingområde.

  UTSIKT FRÅN PROJEKTET
  Oslagbar utsikt över havet och park kan avnjutas från strandnära fastigheter (även från lägenheterna som är belägna på bottenvåning) och beroende på platsen och nivån av de andra fastigheterna, kan du också njuta av utsikten över havet, park, pool och gemensamma utrymmen.
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten