Sök Meny
Pinada Beach III, 4 rum m terrass
Pris: 1 446 000 kr
Boarea: 75 kvm
Rum: 3 sovrum
Våning: 1 av 4 (Hiss finns)

Nyproduktion / / Pinada Beach III, 4 rum m terrass

Pinada Beach III ligger i en av de sista första linjens områden i Torrevieja. Byggd med moderna material och utmärkt finish ligger bara 20 meter från den långa stranden i La Mata och omges av en unik natur som består av tallskog och sanddyner. De har fantastiska utsikt över havet, gemensam pool och rekreationsområde på solarium samt underjordiska garage och förråd. I Pinada Beach II hittar du lägenheter med 2 och 3 sovrum.

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  75 kvm
 • Rum
  3 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats i garage.
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Pinada Beach III är vackert beläget bara några meter från stranden på den norra sidan av La Mata och bara 30 minuter från Alicante flygplats. Endast ett fåtal minuters promenad till La Mata stad där du har bra restauranger där du kan uppleva den spanska Gastronomi och njuta av shopping i de många butikerna. La Mata har allt du behöver för tjänster.
1 frågor & Svar
 • Fråga ställd av ove den 21 mars
  Hej jag ove undrar om det finns några 4 rums lägenheter och vad dom kostar. Vad jag kan tänka mig så är det väl olika pris när det gäller våning 1 -3 mvh ove andersson
  Svar från Anders Sundström
  God kväll Ove. Det finns lägenheter med 2 och 3 sovrum + vardagsrum och kök, pris från 145 000 euro. Vilken våning föredrar du? Återkommer under morgondagen med info om tillgänglighet om du önskar . Mvh Anders Sundström Mäklarhuset
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten