Sök Meny
Såld

Mijas Costa / Urb. Las Golondrinas

Stor fin villa i enastående läge och i mycket bra skick med utsikt i söder. Någon minut från centrum i Fuengirola ligger denna rymliga villa om 3 sovrum. Detta är det senast byggda huset av 5 fastigheter inom en liten lugn urbanisation. Bostaden har rymligt vardagsrum med öppen spis och matsal. En trappa upp från övervåningen finns takterrass som har 180º panoramautsikt över hav och berg. Knappt 5 minuters biltur till Fuengirola centrum. Välkommen!

Mijas Costa
Urb. Las Golondrinas
Slutpris: 460 000 €
Boarea: 390 kvm
Driftkostnad: 1 362 EUR/år
Rum: 5 rum, varav 3 sovrum
Såld: 2016-12-09
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Spanien

Andra liknande sålda bostäder

 • Elbilar på frammarsch
  Elbilar på frammarsch

  Nyheter om klimatförändringar duggar tätt. Många tror att elektricitet är framtidens ersättning för fossilbränslen och det pågår mycket forskning inom området.

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

 • Checklista: Gå husronden – inför vintern
  Checklista: Gå husronden – inför vintern

  Vintern står för dörren och det är dags att plocka fram kängor, mössor och vantar. Lika viktigt är dock att du rustar ditt hus för den kalla årstiden – så att det inte drabbas av onödiga skador av regn och snömassor.