Sök Meny
Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Velours La cuerda R-4 3 rum m trädgård, terrass och takterrass
Pris: 1 865 000 kr
Boarea: 71,4 kvm
Rum: 2 sovrum

Nyproduktion / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Velours La cuerda R-4 3 rum m trädgård, terrass och takterrass

Velours villa är en högkvalitativ villa byggd på en nivå. Vacker layout med två sovrum, privat trädgård på 121m2, terrass på 22,10m2, en trevlig stor takterrass av 62,98m2 och en privat pool. Direkt tillgång från matsalen till terrasserna. Köket är fullt utrustat och luftkonditioneringen är förinstallerat. Alla sovrum har inbyggda garderober.
Projektet består av moderna och högkvalitativa villor med egen pool byggd på 1 eller 2 nivåer och finns med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum.

Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  71,4 kvm
 • takterrass 62,98 m2, trädgård 121m2, terrass 22,10m2
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
TV- och Internetanslutning
 • pre installation av TV och internet
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge.

  Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina.

  Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer.

  För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten