Sök Meny
Utland / Lomas de Cabo Roig / Costa Blanca-Campoamor
Villa Cefiro, La cuerda R-8 4 rum m trädgård, terrass och takterrass
Pris: 2 334 000 kr
Boarea: 81,3 kvm
Rum: 2 sovrum

Nyproduktion / Utland / Lomas de Cabo Roig - Costa Blanca-Campoamor / Villa Cefiro, La cuerda R-8 4 rum m trädgård, terrass och takterrass

Cefiro villa är en nivå villa med 3 sovrum byggt med exklusiva material och hög kvalitet. Villan har en privat pool, en terrass på 38,08m2, privat trädgård 62m2 och en härlig stor takterrass på 36,90 m2 med tillgång från utsidan. Fantastisk layout med ett fullt utrustat kök och förinstallerad luftkonditionerings.
Utvecklingen består av moderna och högkvalitativa villor med egen pool byggd på 1 eller 2 nivåer och finns med 2 eller 3 sovrum och 2 badrum.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  81,3 kvm
 • takterrass 36,90 m2, trädgård 62m2, terrass 38,08m2
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
TV/Internet
 • pre installation av TV och internet
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område men ändå nära till shopping och restauranger njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge.

  Endast ca 1 km till de vackra stränderna i Calreta De La Glea och Aguamarina.

  Nära till La Cuerda i Lomas de Cabo Roig hittar du alla tjänster som du behöver till exempel livsmedelsbutiker, restauranger, shopping och mycket mer.

  För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Bostad / Spanien