Sök Meny
Utland / Mil Palmeras / Costa Blanca
Playa Elisa Bay, Lägenhet 3 rum m terrass
Pris: 1 225 000 kr
Boarea: 70 kvm
Driftkostnad: 300 kr/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 2 av 3 (Hiss finns)

Nyproduktion / Utland / Mil Palmeras - Costa Blanca / Playa Elisa Bay, Lägenhet 3 rum m terrass

I ett fantastiskt läge på Costa Blanca kusten ved Mil Palmeras, finns dessa nya moderna ägarlägenheter, som ligger endast 400 m från stranden. Lägenheterne har 2 sovrum, 2 badrum, med trädgård, terrass eller rymlig takterrass. Projektet erbjuder också preinstallation av luftkonditionering och gemensam pool. Att notera är kvaliteten på finish och utmärkt läge i orten, nära till alla bekvämligheter, stränder och tre golfbanor.

Sponsrade länkar
Saniflo
Annons

Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm
 • Rum
  2 sovrum
 • Våning
  2 av 3
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Ekonomi
 • Gemensamkostnader
  300 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  300 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • Vi befinner oss i en av de bäst bevarade områden runt Medelhavs Alicante kusten. Det är ett lugnt område och nära till stranden med restauranger där du kan njuta av behagliga temperaturer året runt på grund av sitt läge.

  Mil Palmeras stranden är en naturlig strand med lugna vatten och fin gyllene sand.

  Synonymt har en blå flagga och "Q" av turist kvalitet stränder med god vattenkvalitet, sand och anläggningar. Strändan fick också ISO 170001 intyg utfärdas endast till stränder som har god tillgänglighet för funktionshindrade.

  Nära ligger restauranger, stormarknader, banker, apotek, anslutning till riksväg N-332 etc. också inom gångavstånd är centrum av staden Pilar de la Horadada.

  För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil til at njuta av de mest prestigefyllda golfbanor i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor eller Las Colinas och Lo Romero.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Bostad / Spanien