Sök Meny
Orihuela Costa - La Mosca / Costa Blanca
La Quinta Lägenhet, 3 rum m trädgård
Pris: 1 369 000 kr
Boarea: 71 kvm
Driftkostnad: 120 kr/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 1 av 3 (Hiss finns ej)

Nyproduktion / Orihuela Costa - La Mosca - Costa Blanca / La Quinta Lägenhet, 3 rum m trädgård

La Quinta ligger väl med bara 400 meter till havet och bara 200 m till köpcentrum La Mosca där du hittar alla bekvämligheter du behöver, liksom ett stort utbud av restauranger.
La Quinta har lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum samt dupleks med 3 sovrum och 3 badrum, antingen med trädgård, terrass eller takterrass. Lägenheterna är utformade med en modern och fräscht inredning med massor av ljus. Badrum och köksinredningar ingår liksom privat parkeringsplats.
I gemensam område du har 2 pooler, en för vuxna och en för barn.

Sponsrade länkar
Sponsrade länkar
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  71 kvm
 • Rum
  2 sovrum
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2016
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsplats ingår
Ekonomi
 • Sammanlagd driftskostnad
  120 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  La Quinta har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära La Quinta hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 2 km från La Mosca.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten