Sök Meny
Såld

Utland / Nueva Andalucia / Jardines de La Aldaba

Väldisponerad och trevlig lägenhet om 2 sovrum med attraktivt läge intill strandpromenaden och med gångavstånd till Puerto Banus. Bostaden är i genomgående gott skick och har en stor terrass i sydost.

Läget är lugnt men med gångavstånd till det mesta. Allt från genuina och trevliga San Pedro, Centro Plaza till den välkända lyxbåtshamnen Puerto Banús. Från lägenheten är det ca 300 meter ner till den långa och välskötta strandpromenaden som förbinder San Pedro med Marbella och med några av de bästa stränderna in på knuten. Stort, fint poolområdet med separat barnavdelning och välskötta gemensamhetsytor. Hela området är gated och under fastigheten finns tillhörande förråd och garage. Välkommen!

Sponsrade länkar
Utland / Nueva Andalucia
Jardines de La Aldaba
Pris: 395 000 €
Boarea: 109 kvm
Avgift: 215 EUR/mån
Driftkostnad: 114 EUR/mån
Rum: 2 sovrum
Våning: 1 av 2 (Hiss finns)
Såld: 1900-01-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Spanien
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!