Alla bilder

Bioko Delux Penthouse, 4 rum m terrass och takterrass / Costa Blanca-Orihuela Costa / Aguamarina / Utland / Nyproduktion

Pris
5 481 000 kr
Boarea
90 kvm
Driftkostnad
900 kr/mån
Rum
3 sovrum
Våning
4 av 4 (Hiss finns)

Nära havet och allt du behöver.

Bioko Delux ligger i det charmiga området Aguamarina-Cabo Roig endast 200 meter från havet och nära till alla bekvämligheter du behöver i området.
Bioko Delux har lägenheter med 2 och 3 sovrum med 2 badrum med golvvärme. Denne Penthouse lägenhet har terrass på 27 m2 och takterrass på 76m2. Många av dessa lägenheter är söderläge och njuta av utsikten över poolen.
I det här projektet kan du njuta av utomhus pool under det spanska solen eller inomhus swimmingpool med bastu på vintern. Alla lägenheter har A / C och garage med förråd.

Sponsrade länkar
Bilder
Fakta
Fakta om bostaden
Beskrivning
 • Boarea
  90 kvm
 • Rum
  3 sovrum
 • Våning
  4 av 4
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering kommentarer
  Bioko Delux har underground parkeringsplatser med förråd.
Ekonomi
 • Gemensamkostnad
  900 kr/mån
 • Sammanlagd driftskostnad
  900 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • STRÄNDERNA
  Bioko Delux har ett bekvämt läge nära till olika vikar och stränder inklusive: Punta Prima, La Zenia, Playa Flamenca, Cabo Roig, Cala Capitán & stränderna i närliggande Torrevieja.

  GOLFBANOR
  Nära Bioko Delux hittar du olika 18-håls golfbanor, alla öppet under hela året och alla med utmärkt rykte för kurser och kvalitet som Villamartin, Las Ramblas och Campoamor.

  SERVICE
  Projektet ligger i ett etablerat bostadsområde omgivet av alla typer av butiker och tjänster som är öppna året runt. Det finns också flera viktiga köpcentrum i närheten som erbjuder inte bara affärer och restauranger, men också fritidsaktiviteter etc inklusive La Zenia Boulebard i Orihuela Costa och La Habaneras i närliggande Torrevieja. Sjukhuset i Torrevieja ligger också bara 4 km från Bioko Delux.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier