La Siesta Sun, villa , 4 rum m trädgård och takterrass / Costa Blanca - La Siesta / Torrevieja / Spanien / Nyproduktion

Pris
2 849 000 kr
Boarea
115 kvm
Rum
3 sovrum

La Siesta Sun är ett nytt projekt som består av 4 lyxvillor med modern design och stora söderläge tomter på 400m2 vardera. Villorna är fördelade på bara en våning och består av 3 sovrum, 2 badrum (ett badrum är en-suite), rymligt vardagsrum, modernt kök med öppen planlösning och en tvättstuga.

Från vardagsrummet finns direkt tillgång genom stora skjutdörrar till terrassen och den privata poolen som är frivillig och som mäter 3,5 x 7 meter.

Villorna kommer att vara färdig till högsta standard, och levereras med integrerade garderober i sovrum, marmor bänkskiva (Silestone) i köket, golvvärme i badrummen, elektriska persienner, pre-installation av central luftkonditionering och hemautomation centrum och off-road parkering. Som en extra kan du också ha en stor tak solarium med fin utsikt och sol hela dagen !!

La Siesta ligger bara några minuter från de bästa stränderna i Torrevieja och nära några av de bästa golfbanor i området. Gångavstånd till både butiker och restauranger.

Sponsrade länkar
Bilder
Planritning
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2017
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats i gemensamområde
Ekonomi
 • Sammanlagd driftskostnad
  190 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
Området
 • La Siesta ligger bara några minuter från de bästa stränderna i Torrevieja och nära några av de bästa golfbanor i området. Gångavstånd till både butiker och restauranger och 5 min från Shoppingcenter Habaneras
  45 min från Alicante flygplatts.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier