Las Petunias / San Pedro Playa / San Pedro / Spanien

Boarea
159 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2017-06-21
Referensnummer
313 448
Bostaden är såld!

Denna radhus på Las Petunias såldes av oss 2017-06-21.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Pedro Playa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nyrenoverat radhus i västerläge i mycket efterfrågade Las Petunias och bara ett stenkast från den populära strandpromenaden.

Denna bostad om 4 sovrum har nyrenoverat modernt kök och badrum med materialval av högsta klass. Generösa sällskapsytor och öppen planlöning mellan kök och vardagsrum. Radhuset har mycket atmosfär och egen trädgård med gräsyta och uteplats. En trappa upp finns 4 ljusa sovrum varav 2 med utgång till terrass.

Området är en stängd s k gated community med egen paddle bana, gott om parkeringsplatser och stort poolområde . Med 300 meter till strandpromenaden och gångavstånd till både genuina San Pedro Alcantara och Puerto Banus gör detta till ett boende att trivas i året runt. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration