El Romeral

El Romeral


Calahonda— Mijas Costa— Spanien— Nyproduktion

El Romeral



Calahonda— Mijas Costa— Spanien— Nyproduktion

El Romeral är ett spännande projekt med 48 moderna, samtida radhus, det första nybyggda projekt av denna typ och omfattning mitt i hjärtat av Calahonda på många år. Fastigheterna ligger inom gångavstånd till alla bekvämligheter och stränder, bara 25 minuter från Malaga flygplats.

Dessa eleganta bostäder ligger i 3300 kvm av tropiska trädgårdar, med en stor gemensam pool, soldäck och gym på plats. Det kommer att finnas en concierge, CCTV och vakt.

Radhusen byggs på 4 nivåer med stor öppen planlösning, fullt utrustat kök med vitvaror från Bosch och golv till tak fönster till en utomhusterrass samt en privat trädgård.
En svävande trappa leder upp till övre plan med master badrum och ytterligare två sovrum och härifrån finns tillgång till den fantastiska takterrassen med pergola. Det finns även ett källarplan med garage för två bilar.

Ett unikt tillfälle att köpa en helt ny fastighet med alla moderna standarder som förväntas med gångavstånd till alla bekvämligheter du behöver för att njuta av den fantastiska livsstilen Costa del Sol har att erbjuda.


Referensnummer
327 604
Boarea/biarea
159/76 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2017-04-19

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.