Lägenhet med havsutsikt / Orihuela Costa / Punta Prima / Torrevieja / Spanien

Lägenhet på 2 sovrum med havsutsikt

Pris
130 000 €
Boarea
70 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
6 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
356 272

Den här lägenheten på 2 sovrum och 2 badrum ligger utmärkt nära havet i Punta Prima. Med fastigheten kommer tillgång till ett härligt poolområde och parkeringsplats.

Lägenheten ligger på 6:e våningsplanet med havsutsikt från balkongen. När vi kommer in i lägenheten så möts vi av en hall med tillgång till de båda sovrummen och badrummet samt en WC. Framför oss har vi loungen med kök och matplats i praktisk öppen planlösning.

Planeringen av lägenheten är väl genomtänkt med båda sovrummen samt loungen mot framsidan av huset som då åtnjuter havsutsikten. Båda sovrummen har skjutdörrar ut mot balkongen vilket ger ett behagligt ljusinsläpp.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 13 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm
 • Rum
 • Våning
  6
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp
  Lägenhet
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Området
 • OMRÅDET

  STRÄNDERNA
  Ligger nära komplexet: stranden Rocio del Mar, som har belönats med blå flagg och " Q " för turist kvalitet. Tillgängliga är också de omgivande stränderna och vikarna: Punta Prima, La Zenia stranden och Cala Ferris, Playa Flamenca bland andra.

  GOLFBANOR
  Nära till urbaniseringen och öppet året runt finns olika golfbanor, kända för sitt rykte och kvaliteter är: Villamartin, Las Ramblas och Campoamor, alla är 18 hål.

  SERVICE
  La Recoleta III är omgiven av alla typer av tjänster, hela året. Det finns flera kommersiella områden i omedelbar närhet med ett utbud av affärer, restauranger och nöjesställen. I närheten finns två stora köpcentrum: Zenia Boulevard på Orihuela Costa och Habaneras i Torrevieja. Torrevieja sjukhus ligger bara 3 km från komplexet.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier