3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA / Playa Flamenca / Orihuela Costa / Orihuela / Spanien

3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA

Driftkostnad
500 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-08-28
Referensnummer
403 019
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på 3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Orihuela Costa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Playa Flamenca är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta 3 sovrum 2 badrum, väl presenterade Townhouse ligger på en hörn tomt med utsikt över gemenskapens pool och trädgårdar på ett fantastiskt läge i Playa Flamenca. Alla 3 sovrummen är dubbelrum och alla har garderober. Det finns en bra storlek kaklad terrass stor nog att placera ett bra storlek bord och stolar och mer. Fantastiskt att njuta av det spanska solskenet från runt lunchtid och framåt och njuta av en sval drink efter att ha plockat din egen frukt från din egen citron eller apelsinträd. På bottenvåningen finns en öppen planlösning / matsal / kök med dörrar som leder till ett sovrum med dubbelsäng och badrum i bra storlek. På första våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, ett familjebadrum i bra storlek och ett solarium. Fastigheten har luftkonditionering och parkeringsstolar antingen inom samhället eller på de offentliga lokala gatorna. De nuvarande ägarna har passat mycket bra på den här egenskapen och har haft många år här i det säkra och tysta, stekt samhället.

Poolutsikten från solariet och ett av sovrummen är ett nöje att njuta av. På natten är belysningen av poolen något speciellt för ögat. Platsen är perfekt för Zenia Boulevard, juvelen från Orihuela Costa! Det erbjuder fantastiska shopping, fantastiska tapasbarer, kaféer, kvalitetsrestauranger och fritidsanläggningar allt på ett ställe som bara är en 5 minuters promenad från den här egenskapen. Lördagen är marknadsdag och en av de bästa i området för att köpa färska lokala råvaror och nästan allt annat är upprättat i slutet av vägen. Stränder med blå flagg ligger cirka 5 minuter bort med bil och alla andra bekvämligheter ligger i närheten på denna populära plats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Playa Flamenca

Playa Flamenca ligger i den södra delen av Costa Blanca, några kilometer söder om Torrevieja. Playa Flamenca sträcker sig från havet och några kilometer in i landet och är livligt befolkat året runt. I närområdet ligger Punta Prima, La Zenia, Los Altos, Zenia Mar

Strandliv, restaurangliv kombinerat med promenadstråk

Playa Flamenca har härliga, gyllene stränder med kristallklart vatten. Stränderna har utsetts med blå flagg i och med den fina miljön, servicen och säkerheten. De tre lokala stränderna är Cala Penas, Cala Mosca och Cala Estaca. Cala penas ligger längs norrut och är en liten strand utan några faciliteter. Cala Mosca har en ny strandpromenad och under sommaren finns en snackbar. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Cala Estaca är en stor strand som på sommaren har duschar, toaletter, snackbar och volleybollnät. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet.

Golf och Gym

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv... I centret längs N332 ligger ett stort gym som har det mesta att erbjuda för att hålla sig i trim.

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och Playa Flamenca. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats eller till Murcia flygplats.

Familjeliv

I Playa Flamenca ligger den skandinaviska skolan som finns på Costa Blanca. Här går ungefär 150 barn från hela Norden. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet. Go-kartbana för motorheads.

Tips & inspiration