3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA

3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA


Playa Flamenca— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA



Playa Flamenca— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

3 sovrumshus till salu i PLAYA FLAMENCA

Detta 3 sovrum 2 badrum, väl presenterade Townhouse ligger på en hörn tomt med utsikt över gemenskapens pool och trädgårdar på ett fantastiskt läge i Playa Flamenca. Alla 3 sovrummen är dubbelrum och alla har garderober. Det finns en bra storlek kaklad terrass stor nog att placera ett bra storlek bord och stolar och mer. Fantastiskt att njuta av det spanska solskenet från runt lunchtid och framåt och njuta av en sval drink efter att ha plockat din egen frukt från din egen citron eller apelsinträd. På bottenvåningen finns en öppen planlösning / matsal / kök med dörrar som leder till ett sovrum med dubbelsäng och badrum i bra storlek. På första våningen finns det två sovrum med dubbelsäng, ett familjebadrum i bra storlek och ett solarium. Fastigheten har luftkonditionering och parkeringsstolar antingen inom samhället eller på de offentliga lokala gatorna. De nuvarande ägarna har passat mycket bra på den här egenskapen och har haft många år här i det säkra och tysta, stekt samhället.

Poolutsikten från solariet och ett av sovrummen är ett nöje att njuta av. På natten är belysningen av poolen något speciellt för ögat. Platsen är perfekt för Zenia Boulevard, juvelen från Orihuela Costa! Det erbjuder fantastiska shopping, fantastiska tapasbarer, kaféer, kvalitetsrestauranger och fritidsanläggningar allt på ett ställe som bara är en 5 minuters promenad från den här egenskapen. Lördagen är marknadsdag och en av de bästa i området för att köpa färska lokala råvaror och nästan allt annat är upprättat i slutet av vägen. Stränder med blå flagg ligger cirka 5 minuter bort med bil och alla andra bekvämligheter ligger i närheten på denna populära plats.


Referensnummer
403 019
Driftkostnad
500 EUR/år
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-08-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.