Fantastisk duplex lägenhet vid El Campellos vackra strand. / Alicante / El Campello / Spanien

Fantastisk duplex lägenhet vid El Campellos vackra strand.

Pris
249 000 €
Sovrum
4 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
343 979

Denna fina duplex lägenhet består utav 4 sovrum och 3 badrum varav en suit med inbyggda garderober och eget badrum. Vackert kök med bänkskiva i sten, vitvaror och AC ingår. Rymligt vardagsrum/ matsal med utgång till en härlig terrass där man kan njuta av solen hela dagarna! Hela lägenheten är i ett mycket fint skick och säljs omöblerad. Gångavstånd till stranden, hamnen, restauranger och butiker.

OMRÅDET

I trevliga El Campello finner men det mesta! B la en mycket charmig och livlig fiskehamn. De lokala fiskarna håller auktioner dagligen, där man kan köpa dagens fångster. Självfallet serveras det fantastiska läckerheter från havet längst strandpromenadens restauranger. Med den längsta (23 km) kustlinjen i Alicante provinsen erbjuder El Campello fantastiska sandstränder med kristallklart vatten, gyllene sand och blå flagg. På vackra Playa del Campello kan du uppleva Spaniens autentiska charm. Parallellt längst stränderna finns strandpromenader med ett brett utbud av butiker och restauranger. Med den mäktiga kombinationen av stränder och exceptionella klimatförhållanden under hela året (320 soldagar) är El Campello en utmärkt plats för alla slags typer av nöjen och vattensporter. Inom några km finns flertal väldigt trevliga golfbanor.

El Campello har bevarat sina traditioner och festligheter, en av de största fiestorna är "Moros y Cristianos" som tar en tillbaka till medeltiden då en kampen utspelades mellan morerna och de kristna. Inför morernas ankomst till El Campello bygger de kristna trupperna upp tält längst stranden för att skydda El Campello och dess invånare. Varje år fylls gatorna med glada människor, parader, dans och musik. Fiestan är en hängiven och händelserik festival som varar i 2 veckor och tar en tillbaka till medeltiden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna till hela norra Costa Blanca är mycket goda med TRAM (spårvagn) som går mellan Alicante stad, Playa de San Juan, Muchavista,
Benidorm, Villajoyosa, Albir, Altea, Calpe och Denia.

10 min med spårvagn (TRAM) till Playa de San Juan.
20 min med spårvagn (TRAM) in till Alicantes City.
30 min med spårvagn (TRAM) till Benidorm.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 37 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Rum
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
TV/Internet
 • Beskrivning TV/Internet
  Fiber internet.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkering
  P-plats: Ingår i avgiften.
 • Beskrivning, parkering
  Garage finns under byggnaden.
Ekonomi
 • Typkod
  520 Ägarlägenhetsenhet, bostad
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier