Fin lägenhet i El Campello med havsutsikt / Alicante / El Campello / Spanien

Fin lägenhet i ett bra läge med havsutsikt

Pris
210 000 €
Avgift
70 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
5 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
345 706

Lägenheten befinner sig högst upp i huset och endast några trappsteg till den magiska gemensamma takterrassen. Bostaden består utav 3 sovrum och 2 badrum (ena sovrummet är en-suite). Rymlig vardagsrum med utgång till en härlig terrass som erbjuder en vacker vy över havet samt bergen runt El Campello. Lägenheten är i ett gott skick och har ljus interiör. Köket är rymligt och med en egen utgång till ett galleri, all köksutrustning och vitvaror är i perfekt skick. Sovrummen har välplanerade inbyggda garderober med smart förvaring. Dubbla fönster i samtliga rum och även terrassdörrar, som tillför dubbel isolering för mindre buller samt behåller värme/kyla bättre i bostaden. Säkerhetsdörr in till lägenheten. Central AC som täcker samtliga rum. Ett soligt och generöst gemensamt område finns med en pool, gym, bastu samt omklädningsrum, dusch och även en liten lekplats för barn. Byggnaden erbjuder en fantastisk takterrass med utsikter över havet och hela El Campello.

OMRÅDET

I trevliga El Campello finner men det mesta! B la en mycket charmig och livlig fiskehamn. De lokala fiskarna håller auktioner dagligen, där man kan köpa dagens fångster. Självfallet serveras det fantastiska läckerheter från havet längst strandpromenadens restauranger. Med den längsta (23 km) kustlinjen i Alicante provinsen erbjuder El Campello fantastiska sandstränder med kristallklart vatten, gyllene sand och blå flagg. På vackra Playa del Campello kan du uppleva Spaniens autentiska charm. Parallellt längst stränderna finns strandpromenader med ett brett utbud av butiker och restauranger. Med den mäktiga kombinationen av stränder och exceptionella klimatförhållanden under hela året (320 soldagar) är El Campello en utmärkt plats för alla slags typer av nöjen och vattensporter. Inom några km finns flertal väldigt trevliga golfbanor.

El Campello har bevarat sina traditioner och festligheter, en av de största fiestorna är "Moros y Cristianos" som tar en tillbaka till medeltiden då en kampen utspelades mellan morerna och de kristna. Inför morernas ankomst till El Campello bygger de kristna trupperna upp tält längst stranden för att skydda El Campello och dess invånare. Varje år fylls gatorna med glada människor, parader, dans och musik. Fiestan är en hängiven och händelserik festival som varar i 2 veckor och tar en tillbaka till medeltiden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna till hela norra Costa Blanca är mycket goda med TRAM (spårvagn) som går mellan Alicante stad, Playa de San Juan, Muchavista,
Benidorm, Villajoyosa, Albir, Altea, Calpe och Denia.

10 min med spårvagn (TRAM) till Playa de San Juan.
20 min med spårvagn (TRAM) in till Alicantes City.
30 min med spårvagn (TRAM) till Benidorm.

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!

Bilder
Sponsrade länkar
Havsutsikt från den privata terrassen
Det gemensamma poolområdet
Gemensamt utrymme, bastu
Visa alla 37 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Byggarea
 • Rum
 • Våning
  5
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Stor garageplats ingår.
Ekonomi
 • Avgift
  70 EUR/mån
 • Ingår i avgift
  I avgiften ingår garage
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier