Lägenhet i superläge med fantastisk havsutsikt / Alicante / El Campello / Spanien

Lägenhet i superläge med fantastisk havsutsikt

Pris
225 000 €
Boarea
70 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
2 (Hiss finns)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
345 882

Fräsch lägenhet belägen i ett superläge i El Campello endast ett stenkast bort ifrån stranden. Lägenheten består utav 2 sovrum och 2 badrum i ett gott skick. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till en rymlig terrass där man kan njuta av en fantastisk havsutsikt. Vitvaror i gott skick samt inbyggda garderober i sovrummen. Ena sovrummet erbjuder även en vacker havsutsikt att vakna till varje morgon.

OMRÅDET

I trevliga El Campello finner men det mesta! B la en mycket charmig och livlig fiskehamn. De lokala fiskarna håller auktioner dagligen, där man kan köpa dagens fångster. Självfallet serveras det fantastiska läckerheter från havet längst strandpromenadens restauranger. Med den längsta (23 km) kustlinjen i Alicante provinsen erbjuder El Campello fantastiska sandstränder med kristallklart vatten, gyllene sand och blå flagg. På vackra Playa del Campello kan du uppleva Spaniens autentiska charm. Parallellt längst stränderna finns strandpromenader med ett brett utbud av butiker och restauranger. Med den mäktiga kombinationen av stränder och exceptionella klimatförhållanden under hela året (320 soldagar) är El Campello en utmärkt plats för alla slags typer av nöjen och vattensporter. Inom några km finns flertal väldigt trevliga golfbanor.

El Campello har bevarat sina traditioner och festligheter, en av de största fiestorna är "Moros y Cristianos" som tar en tillbaka till medeltiden då en kampen utspelades mellan morerna och de kristna. Inför morernas ankomst till El Campello bygger de kristna trupperna upp tält längst stranden för att skydda El Campello och dess invånare. Varje år fylls gatorna med glada människor, parader, dans och musik. Fiestan är en hängiven och händelserik festival som varar i 2 veckor och tar en tillbaka till medeltiden.

KOMMUNIKATIONER

Kommunikationerna till hela norra Costa Blanca är mycket goda med TRAM (spårvagn) som går mellan Alicante stad, Playa de San Juan, Muchavista,
Benidorm, Villajoyosa, Albir, Altea, Calpe och Denia.

10 min med spårvagn (TRAM) till Playa de San Juan.
20 min med spårvagn (TRAM) in till Alicantes City.
30 min med spårvagn (TRAM) till Benidorm.

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 26 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  70 kvm
 • Rum
 • Våning
  2
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garageplats
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier