Nya lägenheter, 3 sov och 2 bad / Alicante / Finestrat / Spanien / Nyproduktion

Saltvattenpool & magiska utsikter Finestrat.

Alegria Village Benidorm Resort
Pris
230 000 €
Boarea
81,6 kvm
Totalareal
145.9 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
339 514

Detta fantastiska parhus kommer att ha 3 sovrum och 2 badrum i en öppen planlösning mellan matsal och vardagsrum. Fullt utrustat kök, luftkonditionering och golvvärme i badrummen. Panoramafönster med elektriska persienner som tillför naturligt ljus och solpanel på takterrassen för vattenberedaren. Hög kvalité i materialval samt väl genomtänkta utrymmen. Det gemensamma poolområdet har 2 pooler, en stor saltvattenpool med tillhörande poolbar samt en pool för barn designad med ett "strandtema". Jacuzzi, gym och bastu samt naturligt gräs och över 100 palmer finns i det gemensamma området på 5000m2.

OMRÅDET

Alegria Village ligger i Balcon de Finestrat, som är en del utav den mysiga byn Finestrat strax ovanför Benidorm. Ett utav Europas största vattenland (Aqualandia) och även möjlighet att simma med delfiner på djurparken MundoMar, ligger endast några minuter bort med bil.

3.3 km till en utav Costa Blancas största handelsplatser, med ett brett utbud av butiker, restauranger och storhandel. Köpcentrumet C.C La Marina med över 80 butiker och restauranger som bla, Media Markt, Jysk, H&M, Zara osv.

6 km från bostadskomplexet ner till några utav Costa Blancas bästa stränder (playa Levante Benidorm, playa Cala Finestrat)

KOMMUNIKATIONER

Tram (spårvagn) går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns bla i Playa San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm , Albir och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad. Finns även flera bussavgångar om dagen.

Vill ni veta mer eller boka en visning? Kontakta oss på Mäklarhuset Alicante, vi kan norra Costa Blanca!

Bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  81,6 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Rum
 • Tillträde
  Enligt överenskommelse
Terrass
 • En stor takterras på hela 79,85m2 med spektakulära utsikter mot havet och skyskraporna i Benidorm
Terrass
 • Terrass 3,15 m2.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats
Ekonomi
 • Typkod
  520 Ägarlägenhetsenhet, bostad
 • Samfällighet
  1200 EUR/år
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Området
 • Finestrat är en mysig liten pittoresk by strax ovanför Benidorm, en blandning av berg och hav gör Finestrat till något alldeles speciellt. Endast 6km till stranden och med närhet till ett utav europas största vattenland (Aqualandia) samt nöjesparkerna Terra Mitica och Mundomar, gör att det finns oändligt med spännande utflykter och upptäckter att göra i och kring Finestrat.
 • Kommunikationer
  Tram (spårvagn) går mellan Alicante stad och Denia. Hållplatser finns bla i Playa San Juan, El Campello, Villajoyosa, Finestrat, Benidorm och Altea. Väldigt smidigt att ta sig runt samt till en rimlig kostnad. Finns även flera bussavgångar om dagen.

  5 min med bil till en stor handelsplats där det bland annat finns ett köpcentrum (C.C La Marina) med över 80 butiker och restauranger som bla, Media Markt, Jysk, H&M, Zara osv.
  3 min med bil från bostadsområdet finns även en väldigt trevlig Go-Kart bana.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier