Vackert radhus på hörntomt / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Vackert radus på 3 sovrum, 2 badrum, på hörntomt

Pris
89 000 €
Boarea
85 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
362 223

Detta vackra radhus ligger på en lugn och välskött gata nära naturreservatet i La Siesta. Fastigheten har terass på bottenplan, uterum och takterass, idealt för att kunna njuta av Spanien året runt.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terassen. Framför oss har vi det mysiga uterummet. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i en ljus och rymlig lounge. Framför oss har vi det separata välutrustade köket som har en dörr ut mot pation. På vänster sida om loungen finns en korridor med tillgång till två sovrum och badrummet som är placerat i centrum.

Vi går en trappa upp och möts då av ytterligare en lounge med skjutdörrar ut mot takterassen. På detta våningsplan finns dessutom ett sovrum med privat badrum.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 21 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
  • Byggnadstyp
    Radhus
Ekonomi
  • Upplåtelseform
    Ägarlägenhet
Området
  • La Siesta är en väl etablerad urbanisation ca 4 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen. Närmsta busshållsplats är lokaliserad 5 meter från fastigheten.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier