Sök Meny
Såld

Norrtälje - Grind / Grindvägen 30 A

Rymlig 3:a med stor balkong och sjöglimt

Ljus och rymlig 3:a med stor balkong och sjöglimt. Duschrummet och toalettrummet renoverades 2013. Rymligt och ljus kök med utgång till balkongen. Vardagsrum med utsikt över Grindfältet. Det största sovrummet går att dela av till 2 rum för dig som önskar 3 sovrum. Från det stora sovrummet finns en dörr till vardagsrummet och en dörr till köket som idag är igenbyggd men som kan öppnas igen och därmed få fler sovrum. Stort förråd som hör till bostaden på bekvämt avstånd bredvid din egen entrédörr. En parkeringsplats finns till din bil och den ingår i månadsavgiften. Fina promenadstråk längs vattnet in till Norrtälje hamn och stadskärna. Stadsbuss stannar ca 200 meter från bostaden.
Föreningen har en fin hemsida: http://brfdalennorrtalje.bostadsratterna.se
Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Norrtälje / Grind
Grindvägen 30 A
Slutpris: 1 595 000 kr
Boarea: 78,5 kvm
Avgift: 4 279 kr/mån
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-09-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige