Ökholmsvägen 201 / Brändön / Luleå

Mysigt smultronställe!

Slutpris
250 000 kr
Boarea/biarea
39/39 kvm
Driftkostnad
4 780 kr/år
Tomtarea
1 516 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2017-09-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ökholmsvägen såldes av oss 2017-09-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brändön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

2 mil utanför Luleå centrum hittar du detta smultronställe längst in på åkern. Hit kommer man för att koppla av i omgiven natur! En äkta stuga som förr i tiden, vatten och avlopp saknas så hit tar man med sig vatten och kopplar bort sig från internet. Stugan är ett 1,5 plans hus som består av ett enklare arbetskök med matplats och vardagsrum med öppen spis i entréplan. En trappa upp har man en rymlig hall med plats för enkel säng och separat sovrum med plats för dubbelsäng och möblemang. På tomten har man även ett fristående förråd / boda. Bakom skogspartiet har du närmaste stuggrannar med läge ut mot Furufjärden där man kan fiska samt ta sig ut på en härlig skidtur vintertid. Mysig by med flera sommarstugor runt om, 8 minuter bort med bil har du närmaste mataffär och 14 min till Brändökonferens med bl.a kanot och kajakuthyrning sommartid.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration