Sök Meny
Såld

Gävle - Sätra / Vinbärsvägen 27E

Välkommen till ett familjevänligt radhus i Sätra!

Välkommen till ett trivsamt och väldisponerat bostadsrättsradhus i naturnära Sätra i en förening med förmåner utöver det vanliga! Närhet till tre lekplatser, boulebana, snickarverkstad och bastu som får nyttjas av föreningens medlemmar. Perfekt för barnfamiljen!

Entréplan med välplanerade och öppna ytor mellan kök och vardagsrum. Anslutning till solig terrass och fina gröna ytor från vardagsrum, sovrum samt badrum med tvättstuga. Övre plan med tre sovrum, walk-in-closet och badrum.

Trädgårdssida med stor terrass delvis under tak i härligt solläge med plats för både matplats och solstolar. Egen gräsmatta som vetter vidare mot skogsparti. Entrésida med fristående förråd, liten gräsmatta och fin växtlighet.

Garage med elektrisk fjärrstyrd portöppning ingår i månadsavgiften!

Fina cykelvägar och bra kommunikationsmöjligheter med cirka 50 meter till närmaste busshållplats för resa till Sätra centrum och in till Gävle. Sätra centrum har ett utbud av mataffärer, idrottsanläggningar, hälsocentral och vacker natur med motionsspår.

Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Gävle / Sätra
Vinbärsvägen 27E
Slutpris: 850 000 kr
Boarea: 114 kvm
Avgift: 6 722 kr/mån
Driftkostnad: 614 kr/mån
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-09-21
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige