Tullgatan 10

Tullgatan 10

Slutpris

1 400 000 kr


Centrum— Luleå

Tullgatan 10


Slutpris
1 400 000 kr

Centrum— Luleå

Vindsvåning med låg avgift!

Upprustad 1:a om 40 m² mitt i Luleå centrum. En riktigt mysig lägenhet på vindsvåningen med takkupor som ger ett trevligt ljusinsläpp. Låg månadsavgift på 1 923 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg! Lägenheten är fördelad i entréhall med förvaringsutrymme, snyggt rustat IKEA kök med plats för mindre matgrupp vid takkupan med fönster ut mot domkyrkan och även ett barbord som skiljer av mot vardagsrum. Vardagsrummet är rymligt och även här en stor takkupa och ekparkett på golv. Sovalkov med plats för en 120 cm säng och nymålat, uppfräschat badrum. Tillhörande vindsförråd alldeles intill lägenheten. Riktigt fräsch lägenhet mitt i centrala Luleå som måste ses! Perfekt som första boende. Möjlighet till snabbt tillträde. Lägenheten är stylad av Maria Broström.


Boarea/biarea
40/4 kvm
Avgift
1 923 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2017-09-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.